Kempinski Hotel Adriatic – nova plaža

0
2538

Istarski Kempinski Hotel Adriatic luksuzni je golf i spa resort smešten pored mora nedaleko od Umaga, a svaki detalj ovog resorta pažljivo je promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta te osećaja veličine i ekskluzivnosti.

Kempinski Hotel Adriatic 14. juna javnosti je predstavio projekt na kojem se radilo proteklih nekoliko meseci, najluksuzniju novu plažu u regiji, bogato opremljenu te okupanu zracima sunca sa pogledom kojim se retko ko može pohvaliti – u istom kadru uživate u lepotama hrvatske, slovenske i italijanske obale.

Kempinski Hotel Adriatic nudi konferencijske sale i sadržaje za do 310 delegata. Marina Conference Centre i Kempinski Adriatic Beach nalaze se na udaljenosti od samo 370 m od hotela sa pogledom na Jadran i susedne zemlje.

Uz plažu je smešten i obnovljeni Beach bar na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon sa živopisnim pogledom. Gosti Kempinski Hotela Adriatic ima će priliku uživati u kulinarskim specijalitetima tradicionalne istarsko-mediteranske fuzije u inovativnoj interpretaciji visoke gastronomije u sklopu restorana Kanova. Zvezde jelovnika su jadranska riba i plodovi mora te meso istarskog boškarina, kao i domaća testenina i povrće. Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, prekrasna obala s peščanim, sunčanim i stenovitim plažama, ruralni krajolici s vinogradima i maslinama, srednjovekovni gradići, bogata kulturna i istrijska baština te mnoštvo aktivnosti i sadržaja čine Istru savršenom destinacijom za odmor. Neka Kempinski Hotel Adriatic bude i vaša polazna tačka za putovanja i istraživanje bogate istarske regije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.