Nagrada za najbolji nov hotel 2021 godine dodijeljeno Blue Kotor Bay-u

0
2362

Krolbay d.o.o. glavni je investitor i ponosni vlasnik hotelskog kompleksa samo za odrasle BLUE KOTOR BAY Premium Spa Resort, koji se otvorio prošle godine u julu, u jeku pandemije, a koji je turističku ponudu Crne Gore obogatio sa novouređenim modernim smještajnim jedinicama, kongresnom dvoranom, wellness i spa centrom, medicinskim centrom, gourmet restoranima i barovima, prekrasnom prirodnom plažom, yoga deck-om, marinom, šetalištem – sve na nivou hotela sa 5 zvjezdica.

Turisti širom svijeta koriste Tripadvisor kako bi se informisali o 8.8 miliona različitih smještajnih i ugostitesljkih objekata, analizirajući 878 miliona komentara koje drugi putnici pišu za specifične lokacije i objekte.

“Predan i požrtvovan rad našeg tima doprinio je da su nas upravo ti turisti koji su nas posjetili prepoznali kao novi BEST of the BEST hotel, te smo se pozicionirali pored ostalih istaknutih i veoma luksuznih destinacija širom svijeta”, kažu iz Blue Kotor Bay-a i zaključuju:
“Blue Kotor Bay Premium Spa Resort će i dalje raditi na doprinosu pozicioniranja cijele Crne Gore na mapi jedinstvenih, svjetskih destinacija, te ćemo i dalje imati za osnovni cilj predstavljati naš predivan Kotor svim potencijalnim gostima. Biti ćemo primjer i dobar lider na tržištu, te ćemo postavljati benchmark u industriji, kako bi se svi zajedno razvijali za opšti napredak”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.