MSC Krstarenja učvršćuje svoju dominaciju u Mediteranu sa brodom MSC Divina za ljeto 2015.

0
2207

Početkom 5. mjeseca 2015. godine, MSC Divina, nakon putovanja Karibima vraća se u Mediteran kako bi započela svojih 20 krstarenja u trajanju od 7 noći/ 8 dana zapadnim Mediteranom.

MSC Divina omogućuje posjetu inspirativnim i markantnim destinacijama zapadnog Sredozemlja te se uklapa u savršen izbor kako putnika iz Europe tako i putnika iz Sjeverne Amerike koji žele istražiti ljepote Europe i #MedWayOfLife.

Blizina ukrcaja, fantastični itinereri i izvanredan brod zavesti će čak i istinske i iskusne europske ljubitelje krstarenja.

Svi putnici tijekom boravka MSC Divine u Sjevernoj Americi sudjelovali su u našem istraživanju „Mediteran za sjevernoamerikance“ u kojem je veliki broj putnika poželio ploviti MSC Divinom po Mediteranu.

Zahvaljujući odličnim lukama na itinereru putnici će imati priliku upoznati razne destinacije poput Cinque Terre i Portofina, Baleara, Cannesa i Monte Carla, Napulja i nezaboravnog Rima i Barcelone.

„MSC Divina će se pridružiti MSC Preziosi, MSC Fantasiji i MSC Armoniji u zapadnom Mediteranu te na taj način povećati našu ponudu za 20% u odnosu na 2014. u ukupnom broju od 760.000 putnika, od kojih će 75.000 činiti putnici sa MSC Divine. To je jak dokaz naše dominacije gdje MSC Krstarenja nude 80% svoje ponude kroz krstarenja Mediteranom.“, rekao je Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Krstarenja.

MSC Divina će započeti svoje prekooceansko „Grand Voyage“ krstarenje  26.04.2015. godine iz Miamija te uz ticanje New Yorka, King’s Wharfa, Bermuda, Ponte Delgada, Lisabona, Cadiza, Barcelone, Napulja i Civitavecchie/Rima.  Od 16.05.2015. godine MSC Divina će započeti svoja 7-noćna zapadno Mediteranska krstarenja.

Povratak MSC Divine južnoj Floridi i 7-noćnim karipskim krstarenjima očekuju se početkom 11. mjeseca 2015. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.