Mnogo okolnosti doprinosi tome da je Kopaonik već godinama u samom vrhu pri izboru destinacija za organizaciju poslovnih skupova. Jedna od njih je svakako hotelska ponuda na visokom nivou, a MK Mountain Resort mnogima predstavlja simbol Kopaonika.

Ono što posebno izdvaja Grand Hotel & Spa je kompaktnost i dostupnost svih potrebnih sadržaja na jednom mestu, bez potrebe napuštanja resorta i turističkog centra Kopaonika.

Svi sadržaji na JEDNOM MESTU – i zimi i leti

Grand Hotel & Spa je nedavno dobio potpuno nov i funkcionalan kongresni centar koji raspolaže sa tri renovirane i moderno opremljene konferencijske sale, izdvojene od hotelskih barova, restorana i ostalih sadržaja tako da pružaju potreban mir i idealne uslove za rad. Pored tri sale na raspolaganju je i multifunkcionalna sala koja se prostire na 1.258 m2 i pruža mogućnost prilagođavanja prostora različitim zahtevima i postavkama.

Konferencijska sala KOPAONIK

Konferencijska sala Kopaonik je najveća konferencijska sala, kapaciteta do 300 učesnika u bioskopskoj postavci.

Ispred sale se nalazi informacioni pult pogodan za registraciju učesnika a u neposrednoj blizini nalazi se a la carte restoran Garden gde je moguće organizovati kafe pauzu ili koktel za učesnike.

Konferencijska sala Kopaonik
Konferencijska sala Kopaonik

Konferencijska sala KARAMAN

Konferencijska sala Karaman kapaciteta do 60 učesnika u bioskopskoj postavci idealna je za poslovne radionice, press konferencije, board sastanke i manje skupove. Ova sala nalazi se pored sale Kopaonik i odličan je izbor za održavanje paralelnih sesija i radionica.

Konferencijska sala RAS

Konferencijska sala Ras je dislocirana u odnosu na sale Kopaonik i Karaman, što pruža mogućnost održavanja više nezavisnih događaja. Prijatan ambijent, dnevno svetlo i izolovanost od drugih sadržaja, pružiće mir, komfor i udobnost svakom učesniku. Ova konferencijska sala raspolaže foajeom pogodnim za doček gostiju i koktel posluženje.

Multifunkcionalna GRAND SALA

Grand sala je renovirana 2013. godine i pruža mogućnost prilagođavanja prostora različitim namenama – sportski sadržaji, konferencijski, izložbeni i svečani prostor. Grand sala je spojena sa konferencijskim salama Kopaonik i Karaman zajedničkim hodnikom i time predstavlja idealnu celinu za skupove koji u više sala kombinuju predavanja i izložbeni prostor.

Sportski i rekreativni sadržaji koji će obogatiti program svakog događaja:

• Grand Oaza Spa & Wellness Centar
• Team building programi – organizacija tematskih programa prema posebnim zahtevima klijenta

• Sportske aktivnost – košarka, odbojka, mali fudbal, kuglanje, squash i stoni tenis…
• Rekreacija na otvorenom – panoramska vožnja žičarom, bob na šinama, zip line, tjubing, planinski biciklizam, pešačke ture, jahanje, streličarstvo, orijentiring…
• Adrenalinske ture – rafting, paraglajding, off-road vožnje džipovima i kvadovima, kanjoning, alpinizam
• Izlet do vinarije i degustacija vina
• Izlet do manastira Studenica
• Piknik u prirodi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.