Mireille Jakobsen, Luc Gesvert i Robert Kimpton na HOW Festivalu

0
1380

Jedini festival u Europi posvećen hotelskim operacijama, Hotel Operations Weekend /HOW/ Festival ove će godine od 16. do 18.10. okupiti brojne međunarodne i regionalne stručnjake iz hotelijerstva te povezanih industrija.

Prva potvrđena imena koja dolaze na festival su Mireille Jakobsen, Robert Kimpton i Luc Gesvert.

Mireille Jakobsen
Mireille Jakobsen

Među brojnim ovogodišnjim panelima ističe se „Going green: Kako možemo sudjelovati u spašavanju planeta, a u isto vrijeme dodati vrijednost našim gostima”, na kojem će direktorica održivog poslovanja tvrtke BC Hospitality Group i zagovornica održivih rješenja Mireille Jakobsen s dugogodišnjim iskustvom u provedbi CRS strategija u hotelskoj i MICE industriji uz Robeta Kimptona, člana globalnog hotelskog tima u Schneider Electricu,  odgovornog za globalne hotelske inovacije, marketing i hotelske strategije u organizaciji čija su velika strast održivost i upravljanje energijom u hotelijerstvu otkriti s kojim su se sve izazovima susreli u svom poslu.

Luc Gesvert
Luc Gesvert

Osim njih, Luc Gesvert, potpredsjednik za prodaju, distribuciju, prihode, “loyalty” i marketing Accor grupe za Istočnu Europu, Rusiju i zemlje CISa održat će prezentaciju na temu “Guest experience, loyalty, personalization” na kojoj će podijeliti svoje bogato iskustvo iz područja hotelijerstva, ali i ukazati s kojim izazovima se susreće u svom radu.

 

 

Više informacija možete dobiti na https://www.howfestival.com/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.