Međunarodni simpozijum – Energetika 2012, Ohrid, Makedonija

1
466

Međunarodni simpozijum – Energetika 2012

 

Datum održavanja: 04. – 06. oktobar 2012. godine

Mesto održavanja: Hoteli Bellevue i Metropol, Ohridsko jezero, Makedonija

Web: zemak.mk/simpozium

Kratak opis:

Međunarodni simpozijum energetike 2012, održaće se od 04. do 06. oktobra 2012. godine na Ohridskom jezeru, pod organizacijom Udruženja energetičara Makedonije – ZEMAK. Međunarodni simpozijum se organizuje svake druge godine, a ovogodišnji događaj je dobio naziv „ENERGETIKA 2012”.

Ove godine ZEMAK slavi svoju 20-ogodišnjicu. Za sve ove godine, u Udruženju energetičara Makedonije, broj naučnika, akademaca, gneralnih menadžera velikih kompanija, stručnjaka na polju energetike iz zemlje i inostranstva, kao i drugih zainteresovanih ljudi, značajno je doprineo razvoju i misiji udruženja.

Udruženje je organizovalo 17 međunarodnih simpozijuma i jedan broj jednodnevnih i dvodnevnih simpozijuma uz učešće ljudi iz Evrope, Azije, Severne Amerike i Japana. Udruženje je objavilo 17 zbornika radova sa simpozijuma, sa više od 1.700 priloga.

Očekivani rezultati i izveštaji sa seminara:

  • Inicijativa za izradu energetske strategije za Makedoniju
  • Liberalizacija i privatizacija u energetskom sektoru
  • Korišćenje gasa u Makedoniji
  • Aktivno angažovanje donatorske zajednice

1 KOMENTAR

  1. Do sada na svim megjunarodnim simpoziuma bilo je dveliki broj gostiu is zemlje i inostranstva shto se ochekuje da i na ovom simpoziumu bude dosta uchesnika, a to se mozje potvrditi preko 102 prispelih abstrakta-referarata. Vreme je o tom periodu uvek bilo vedro i prijatno shto daje garanciju za dobro druzjenje i shetnju kroz prekrasnih predela Ohridskog jezera i grada Ohrida, istoriski grad zashtichen preko UNESKA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.