Međunarodni Eventex Awards ponovo otvoren za prijave do 30. januara 2015. godine

0
2476

Eventex Awards 2014 je ponovo otvoren za prijave do 30. januara 2015. godine, zbog velikog interesovanja nakon isteka roka.

Organizatori su primili rekordan broj zahteva za registraciju nakon što je za International Event Awards zatvorena prijava. To je dovelo do odluke da se produži proces prijave do kraja januara.

Do sada je registrovano više od 100 unosa iz preko 35 zemalja u 10 event i 4 event tech kategorije.

People’s Choice Event Technology je dodata u kategoriju tehnologija događaja (event technology), tako da javnost može oceniti vrhunska tehnološka rešenja za događaje.

Među kompanijama koje će po peti put učestvovati u Awards programu su: Etouches, DoubleDutch, Sli.do, Liverpool City Council, Creative Pro, Maestro Event Orchestration, Catersource and Event Solutions, AIM Group International, Epic India Tours and Events, Playmaker Sports and Entertainments, Verve The Live Agency i mnogi drugi.

„Želeli smo da budem sigurni da će svako imati vremena da popuni prijavu bez pritiska, s obzirom da je sezona praznika. Srećni smo što interesovanje za Eventex Awards raste svake godine i što imamo priliku da predstavimo neke od najinspirativnijih projekata širom sveta″ rekao je Ovanes Ovanessian, osnivač Eventex-a.

Za više informacija i registraciju posetite http://eventex.co/awards/.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.