Kopaonik – opremljeniji kongresni centar, uz hotel Angella, i renoviran Grand Hotel

0
573

KopaonikKopaonik je od prethodne  zimske sezone  bogatiji za još jedan hotel koji se nalazi u samom srcu turističkog centra. Hotel Angella 4*  nastao je spajanjem pređašnjih konaka Ras i Zvečan koji su i pored potpunog preuređenja enterijera  zadržali autentičan spoljašnji izgled apartmanskog kompleksa. Hotel raspolaže sa 127 moderno opremljenih soba koje gostima pružaju potpuni komfor i udobnost. Velika prednost hotela je kongresni centar koji se prostire na pet nivoa i 1000 m2,  kao i mogućnost besplatnog korišćenja niza sadržaja u nedavno renoviranom hotelu Grand.

Hotel Grand 4* koji je oduvek bio sinonim za visok standard, zasijao je potpuno novim izgledom i obogaćen je novim sadržajima, poput luksuznog SPA & Wellness centra „Grand Oaza“ na 1800 m2, opremljenog po uzoru na svetske SPA centre, zatvorenog bazena sa relaks zonom, dečije igraonice, moderne kuglane sa 8 staza, modernim fitness centrom i business centrom sa kompletnom tehničkom opremom. Hotel raspolaže sa 165 luksuznih soba, od čega je 11 VIP i 2 predsednička apartmana. Deo ukupnog smeštajnog kapaciteta, kao i svi restorani i barovi u hotelu, potpuno su redizajnirani i prilagođeni najzahtevnijim gostima.

Hoteli „Grand“ i „Angella“, zajedno sa apartmanskim kompleksom „Konaci Sunčani vrhovi“ i restoranom nacionalne kuhinje Zvrk, predstavljaju sastavni deo MK Mountain Resort-a na Kopaoniku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.