Konferencija Mobility Day, Hotel Antunović, Zagreb, Hrvatska

0
4055
Conference Mobility day, Zagreb

Konferencija Mobility day, ZagrebMobility Day konferencija, koju su pre osam godina osmislile i pokrenule kompanije Mobendo i Citus, održaće se, već tradicionalno u prostorima hotela Antunović u Zagrebu, u Hrvatskoj 25. septembra 2014. godine.

Konferencija će okupiti više od 350 učesnika zainteresovanih za najnovije vesti s područja primene mobilnih tehnologija u svakodnevnom životu i poslovanju.

Program konferencije održaće se u četiri zasebna smera namenjena poslovnim menadžerima, razvojnim stručnjacima, IT profesionalcima i svima onima koji  želele da saznaju koja su trenutno najvažnija zbivanja na području razvoja i primene pametnih mobilnih uređaja – smartfona i tablet računara.

Jedan od razloga zbog kojih je organizacijski tim Mobility Day konferencije odlučio da i ove godine svoje poverenje ukaže hotelu Antunović jeste savremeno opremljeni i atraktivni prostor kongresnog centra koji nudi održavanje uspešnih kongresa, sastanaka, prezentacija, različitih poslovnih i drugih društvenih događanja, kao i sve dodatne usluge.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.