Konferencija Association Focus na IMEX Amerika 2012

0
6789

IMEX America logo„Konferencija u okviru konferencije” će postaviti asocijacije kao organizatore ispred ostalih sa novim edukacijama u oblasti tržišnog vođenja i ličnog razvoja.

Sa popunjenim celodnevnim rasporedom profesionalnih edukacija, kao i ekspertom poslovnog liderstva i autorom, Markom Sanborn, potvrđenim za glavnog govornika, IMEX Amerika Association Focus događaj će napraviti moćni start nagrađivanog sajma u Las Vegasu ovog oktobra.

„Konferencija u okviru konferencije”, sponzorisana od strane The Venetian®|The Palazzo® i Sands Meetings, održaće se 8.oktobra, dan pre Sands exteriorpočetka trodnevnog sajma, u okviru dana IMEX America „Pametni ponedeljak – podržan od MPI”. Ovaj događaj je jedinstven po tome što će biti isključivo namenjen asocijacijama kao organizatorima. Glavni govornik, Mark Sanborn, je član prestižnog društva Speakers Roundtable, koje okuplja 20 najboljih govornika u svetu danas. Pored kvaliteta koji ova besplatna konferencija ima, samo prisustvo Sanborna je već privuklo veliku pažnju.

Ovogodišnji organizator, IMEX grupa, sarađuje sa Američkim društvom rukovodioca asocijacija – ASAE (The Center for Association Leadership ICCA and PCMA) u cilju obezbeđenja obimnog programa za rukovodioce asocijacija koje žele da unaprede svoje profesionalne veštine i znanja. Novi obrazovni program je besplatan, a dizajniran je i podeljen prema odgovarajućim nivoima staža i razvoju karijere učesnika.

Registracija za konferenciju je otvorena, a dodatne informacija se nalaze na linku:
http://www.imexamerica.com/associationfocus.html#HowToAttend

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.