Kompanija Mona Hotel Management završila još jednu godinu uspešnih poslovnih poduhvata

0
3031
Mona Hotel Management

[quote_box_center]Sledeći trend konstantnog rasta i razvoja ostvarenog tokom proteklih godina, od izdvajanja iz matične kompanije, Mona Hotel Management je iza sebe ostavila još jednu uspešnu poslovnu godinu. Odlični rezultati u inovaciji, dobroj usluzi i poverenju su istovremeno postignuti u svim hotelima kojima kompanija upravlja.[/quote_box_center]

Dobro oformljenje strategije u cilju realizacije ubrzanog, ali stabilnog razvoja kompanija svakako crpi iz bogatog iskustva svojih zaposlenih. Za nepunih pet godina poslovanja, na sve konkurentnijem tržištu Srbije, kompanija se svrstala među vodeće.

Kompanija je tokom protekle godine ostvarila ogroman rast u poslovanju hotela.

Hotel Zlatibor Mona je godinu završio sa 76% popunjenosti, gde su najbolji meseci bili januar sa 96% i avgust sa 95%. Hotel Argo godinu završava sa sjajnim 81% popunjenosti kapaciteta gde su najbolji meseci avgust sa 88% i septembar sa 90%. Hotel Javor opet beleži rast te godinu završava sa 68%. Najbolji meseci u poslovanju ovog hotela su februar sa 92% i avgust sa 91%.

Prošlu godinu obeležile su i novine po pitanju unapređenja i proširivanja. Hotel Zlatibor Mona imao je investiciju od 450.000 evra koje je uložio u potpuno renoviranje wellness centra Inspirium.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.