Kempinski Hotel Adriatic – odličan početak!

0
5927

Početak poslovanja hotelskog lanca Kempinski u Hrvatskoj i ovog leta otvorenog Kempinski Hotela Adriatic u istarskoj Savudriji iznad svakog je očekivanja, a optimistični su i za 2010. godinu u kojoj predviđaju prosečnu godišnju popunjenost od 50 posto, kaže generalni direktor tog hotela Gerd P. Ruge.
Optimistična očekivanja do kraja ove i za iduću godinu u Kempinski Hotel Adriaticu temelje na dobrim najavama te rezultatima i popunjenosti u prvim mesecima rada ove godine.

Kempinski Adriatic

Za goste su otvoreni  u osmom mesecu 2009. godine  kao prvi hrvatski Golf&Spa Resort sa pet zvezdica i prvi hotel u Hrvatskoj kojim upravlja lanac Kempinski čiji je cilj celogodišnje poslovanje. Uz hotel sa 186 soba,  tu su tri restorana, Carolea Spa centar (na 3.000 metara kvadratnih), golf teren (prvo profesionalno igralište u Hrvatskoj s 18 rupa na površini od 6.290 metara kvadratnih) kao i drugi sadržaji.

Početkom 2010. godine planiraju otvaranje posebnog kongresnog centra na samoj morskoj obali 50-ak metara udaljenog od hotela koji će uz kongresne kapacitete imati i restoran u istarskom stilu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.