Kako da male kompanije razviju i plasiraju svoje prehrambene proizvode?

0
1308

Desing Taste Centar osnovan je 2016. godine od strane kompanije Desing, jednog od lidera na domaćem tržištu i regionu u proizvodnji preparacija za prehrambenu industriju.

U okviru aktivnosti Premiun Food Design Hub, Desing je jedan od 4 izabrana haba  koji treba u narednom periodu da obezbedi tehničku i mentorsku podršku malim i srednjim preduzećima iz prehrambene industrije radi unapređenja kvaliteta i dizajna njihovih proizvoda koji će se naći na policama nekih od retail lanaca u Srbiji, kao i u HoReCa sektoru. Aktivnost je podržana od strane USAID Projekta za konkurentnu privredu.

Desing Taste Centar je izvršio selekciju sledećih kompanija za ulazak u „Premium Food Design Hub“:

  1. DENSANA doo Beograd – Popping boba napitak (Potrebna pomoć oko dizajna pakovanja i brendiranja, pristupa domaćim i stranim trižištima.)
  2. iPlum distillery doo – Voćni sok od jabuke sa 100% udela voća (Potrebna pomoć oko razvijanja recepture, dizajna i savet za nastup na trzištu za voćne sokove koji ce sadržati 100% voća)
  3. Poljoprivredno gazdinstvo Dolovac – organske sušene voćne rolnice (Potreban rad na optimizaciji recepture, dizajn etiketa i ambalaže.)
  4. Bio Litus doo Mošorin – visokoproteinska kaša sa speltom i malinom (Potrebna pomoć oko dizajna i pozicioniranja na tržištu.)
  5. FRUIT FUSION Beograd – NatBar energetski bar (Potrebna pomoć oko unapređenja proizvodnog procesa radi povećanja kapaciteta proizvodnje i širenja tržišta.)
  6. Real Red Raspberry – Ekstra džem od maline (50% voća) (Potrebna pomoć oko optimizacije recepture i pakovanja.)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.