Nova konsijerž usluga podrške klijentima pre početka sajma, koja služi da pomogne kupcima, koji po prvi put dolaze, da dobiju što više od svoje posete sajmu IMEX u Frankfurtu, lansirana je početkom ove godine.

Usluga čini deo celine koja uključuje nekoliko novih ideja koje je predstavila IMEX Grupa sa namerom da proširi poslovanje i umrežavanje za kupce koji posećuju sajam.

IMEX konsijerž tim će uputiti telefonski poziv svakom novom kupcu, a tokom koga će on dobiti mogućnost da postavi pitanja u vezi sa putovanjima, sastancima sa izlagačima, edukativnim programom i ostalim temama.

IMEX Group CEO, Carina Bauer kaže: „Nova usluga koju nudimo simboliše naš pristup tržištu i vrednostima naše kompanije: visok standard usluga korisničkog servisa, i želja da, kako kupci tako i izlagači, dobiju odličan „povraćaj od učestvovanja“. Ova usluga upotpunjuje seminare putem interneta, a koje već nudimo izlagačima i koji im pomažu da poslovne rezultate učestvovanja na sajmovima dovedu do maksimuma.”

Prijavljivanje i registracija su otvoreni, na linku http://portal.imex-frankfurt.com/register.php

IMEX daje prognoze za 2014. godinu u kongresnoj industriji

1. Dok sadržaji rastu, pažnja opada

Neverovatan rast YouTube, TED i kratkih, odsečnih vesti u formatu TV i video klipova (praćenih i pojavom aplikacije Vine koja se gustira „u jednom zalogaju“) svedoči da je pažnja kraća nego ikada pre. Četiri minuta predstavlja čitav jedan život na internetu. Možete očekivati da sadržaji kongresa i događaja stižu do vas u sve zanimljivijem, raznovrsnijem i svarljivijem pakovanju.

2.  Sreća je „in“

Uvodni govornik ispred međunarodnog udruženja profesionalnih radnika u kongresnoj industriji MPI, na sajmu svetske kongresne industrije IMEX Amerika 2013, Džen Lim, direktor i  glavni menadžer „sreće“ u kompaniji Delivering Happiness, bila je u trendu kada je podstakla publiku da razmišlja o sreći kao o nauci koja se može primeniti na poslu.

Kako kaže: „Kada se spoje vrednosti, vizija i svrha između pojedinaca i organizacija,  taj uticaj može biti toliko pozitivan i znači puno više od puke krilatice da je srećan radnik i produktivan radnik.“ Možete očekivati da će sve veći broj organizacija prigrliti sreću kao duh razvoja u 2014. godini.

3. Tehnologija spaja tačkice

Došlo je do velikog broja naprednih tehnoloških izuma, a sada se ukazala potreba da se njima i upravlja. Koburn, direktor kompanije DoubleDutch očekuje da će „propusni opseg aplikacija biti sve rasterećeniji“, dok Oven predviđa da regulativa i standardi ulaze u igru, kao na primer, preko novih Apex standarda. Takođe je i jasno stavio do znanja da u budućnosti „neće više biti reč o novim tehnologijama, već o načinu na koji se one isporučuju“.

4. Društveni mediji uzlaznom putanjom, van okvira i sveprisutni

Društveni mediji u 2014. godini počinju da dobijaju sopstveni budžet, a time i da igraju značajnu i merljivu ulogu u strategijama marketinga i komunikacije u celokupnoj kongresnoj industriji.

5. „Glokalno“ –  pružena ruka na Vašem pragu

I kako je nekada međunarodno okruženje kongresne industrije podrazumevalo hiljade mogućnosti „da se učini dobro i vrati nazad zajednici“ u dalekim zabitima sveta, sada je trend da se pruži ruka pomoći na samom kućnom pragu.

6. Kongresni sektor kao važan privredni pokazatelj

Da li bi 2014. godina mogla da bude godina kada će kongresna industrija najzad biti priznata kao važan privredni pokazatelj? Na sajmu IMEX Amerika, Den Berger, direktor kompanije Social Tables, izjavio je sledeće: „Mi iz ove industrije znamo da povećan broj kongresa i događaja predstavlja puls privrednog rasta.“

IMEX Frankfurt 2014 je sajam kongresne industrije koji će se održati ove godine u periodu od 20. do 22. maja u kongresnom centru Messe Frankfurt u Nemačkoj.

7. Raznolikost na radnom mestu

Tamo gde je nekada goruća tema razgovora bila demografska promena i šta to znači za globalno tržište kongresne industrije, sada se velika debata za 2014. godinu vodi oko „raznolikosti na radnom mestu“. Organizacije moraju da se bave strategijama prijema i razvoja ljudskih resursa uz veću kreativnost i samosvest.

Više informacija o ovim prognozama možete naći na http://www.imex-frankfurt.com/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.