I POSAO I ZADOVOLJSTVO

0
2316
Mamas corner beauty and kids bar

Edukacija u farmaceutskom sektoru je jako bitna, kako zbog novih saznanja i praćenja novih trendova i praksi, tako i zbog održavanja kontakata sa kolegama i poslovnim saradnicima. Tokom godine se organizuju brojni stručni kongresi, konferencije i simpozijumi iz oblasti medicine I farmacije, kako na lokalnom i regionalnom nivou, tako i kongresi sa učešćem iz celog sveta. Jedan od njih je svakako 70-ti Svetski kongres farmacije na temu: „Od molekula do leka i maksimalnog ishoda po pacijenta“, koji se ove godine održavao u periodu od 28.08.-02.09.2010. u Lisabonu, Portugalija.

Jedan od najvažnijih preduslova za kvalitet farmaceutske zdravstvene zaštite je usvajanje novih znanja, kao i pružanje informacija o sopstvenim dostignućima, tako da je prisustvo profesionalaca iz ove oblasti na stručnim skupovima ove vrste neophodno.

Ove godine, Agencija Bon Voyage iz Novog Sada je pružala podršku grupi koja je učestvovala na Kongresu. Svakog dana, nakon predavanja, grupa je imala mogućnost obilaska zanimljivih i značajnih istorijskih mesta u Lisabonu i okolini.

Tokom boravka u Lisabonu, agencija Bon Voyage je bila zadužena za organizaciju dočeka članova grupe, njihov smeštaj, organizaciju slobodnog vremena grupe i podršku u svakom smislu tokom trajanja Kongresa.  Grupa je  imala priliku da se za nekoliko dana trajanja Kongresa, u slobodno vreme, upozna sa raznim znamenitostima Lisabona. Među njima je i Belem četvrt: Belem Kula, Spomenik Otkrićima, manastir Žeronimo, Muzej Kraljevskih kočija… Svi ovi spomenici predstavljaju “zlatno doba” portugalske istorije i otkrića, koji datiraju još iz 15. veka.

Bilo je prilike da se obiđe i Kaškaiš, staro ribarsko naselje i Eštoril, mondensko letovalište 25 km zapadno od Lisabona, poznato po velikom broju golf terena i luksuznih hotela.

Za opuštanje nakon radnog dana, uvek je primamljivo posetiti čuvene vinske podrume uz degustaciju vina, kao i brojne nacionalne restorane gde se uz karakterističnu kuhinju moglo uživati uz lagane taktove portugalske narodne muzike – fado.

Agencija Bon Voyage se trudila da svojom fleksibilnošću izađe u susret potrebama učesnika Kongresa pre, tokom i nakon trajanja samog događaja.  Po komentarima učesnika, izgleda da su uspeli u tome.

Sledeće godine Agencija  se priprema za svetski kongres farmacije u Indiji.

“Bon Voyage je turistička agencija koja pruža visok nivo usluga poslovnoj klijenteli i pojedincima. Poslovanje agencije odlikuje ažurnost, temeljan i detaljan pristup organizacionim poslovima i osluškivanje posebnih potreba i zahteva naših uvaženih klijenata. Letovi i transferi u ponudama su prilagođeni standardu naših putnika, hoteli su locirani  shodno svrsi putovanja a vodiči su birani pažljivo osluškujući strukturu i temperament posetilaca.

Jedan od najbitnijih aspekata uspešnog poslovanja predstavlja i receptivni turizam kojim našu zemlju, ali i region, predstavljaju stranim posetiocima na način zbog kojeg im se spisak stranih partnera konstantno proširuje.

Prateći trendove na turističkom tržištu poslednjih godina napravili su veoma sadržajne i krajnje raznolike team building programe sačinjene u odnosu na prirodu delatnosti i veličinu komanije, način implementacije i krajnji cilj…

O njihovom najsvežijem uspešnom poslovnom poduhvatu govori činjenica da se nedavno vratilo 150 prezadovoljnih farmaceuta koji su posetili 70. Svetski međunarodni kogres farmacije FIP koji se ove godine održao u Lisabonu.”

SHARE
Prethodni tekst40th EDTNA- ERCA International Conference
Sledeći tekst10. World Congress for Nurse Anesthetists (WCNA)
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.