Može se reći da je lider u regionalnom kongresnom turizmu planina Zlatibor, turistička destinacija koja upravo zbog toga živi i radi tokom cele godine, stoga na godišnjem nivou ostvari preko milion noćenja.

Ovaj centar se nalazi na oko 200 km od Beograda, Podgorice i Sarajeva, što ga čini idealnim mestom za domaće i regionalne skupove.

U samom centru Zlatibora, nadomak jezera i tržnog centra, na najekskluzivnijoj lokaciji, nalazi se hotel Zlatibor MONA (www.monazlatibor.com).

U proteklom periodu, u renoviranje i proširenje kapaciteta uloženo je više od 10 miliona evra. Danas ovaj hotel čini udobni smeštaj u 120 soba i apartmana, savremeni kongresni centar, 2 restorana tradicionalne i internacionalne kuhinje, bar, igranonica za najmlađe, kao i moderan wellness centar Inspirium na 1.000 m2.

Kongresni centar Koledo hotela Zlatibor MONA kapaciteta je do 500 mesta. Nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza povezan sa lobi barom hotela i restoranom.
Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor se deli u 2 ili 3 nezavisne celine, koje raspolažu sa komfornim predprostorom, u zavisnosti od potreba organizatora događaja.

Hotel Zlatibor Mona - restoran
Hotel Zlatibor Mona – restoran

Prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom, kao i sa optičkim pristupom internetu.
Takođe, svojim gostima hotel nudi simultano prevođenje, mogućnost uspostavljanja izlagačkog prostora u foajeima kongresnog centra i banket prostoru.
Za sekcijski rad ili rad u manjim grupama hotel nudi biznis centar koji raspolaže sa 4 board sale za 15-40 ljudi u teatar stilu.
Sale su opremljene kompjuterom, projektorom i platnom, klimom, ozvučenjem, flip chart-om.

Dnevna svetlost kongresnog centra Koledo garantuje prijatan i ugodan rad, što dodatno odvaja ovaj centar od drugih.
Pored redovne ponude samog kongresnog centra, hotel organizuje koktele, radne ručkove, pauze za kafu. Posebna draž organizacije skupa u ovom hotelu je banket ponuda i fine dining usluge restorana, čija se
ponuda zasniva na Slow Food konceptu.

Ovaj koncept podrazumeva pripremu jela po tradicionalnim metodama i recepturama, od lokalno proizvedenih namirnica, uz bogatu ponudu domaćih vina i rakija.

A nakon završetka sastanka i uživanja u hrani i piću, gosti imaju mogućnost da odu na neki od izleta (Mećavnik, Mokra Gora, Višegrad, Stopića pećina, Sirogojno, Uvac, kanjon reke Tare…) nakon čega ih čeka topli ambijent wellness centra Inspirium.

Wellness centar Inspirium
Wellness centar Inspirium

Wellness centar Inspirium raspolaže sa 60 sedećih i ležećih mesta, 3 bazena, sauna svetom sa bio i finskom saunom sa 12, odnosno 20 soba.

U okviru centra se nude i masaže i tretmani sa autohtonim biljkama Zlatibora koje je specijalno osmislio wellness tim.
Od dodatnih sadržaja i usluga, gostima hotela je na raspolaganju i fitness centar.

Profesionalni tim hotela Zlatibor MONA, iza kojeg je desetogodišnje iskustvo, brojnim događajima koje su ugostili, garantuju jednostavno i brzo rešenje svih poslovnih skupova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.