Hotel „Sloboda“ ponovo postaje simbol Šapca

0
6438
Hotel Sloboda Šabac

Hotel Sloboda ŠabacHotel će imati 95 soba, od toga 47 apartmana, uključujući i 3 predsednička. U sklopu hotela nalaziće se i nekoliko multifunkcionalnih sala od 40 do 750 mesta, od kojih će najveća sala površine 900 m2 imati mogućnost pregrađivanja.

Gostima će na raspolaganju biti pansionski i à la carte restoran na prvom spratu, dok je u prizemlju lobi hotela, površine 900m2 recepcija sa barom i kafe-poslastičarnica „Vremeplov“, sa pogledom na gradski trg i pešačku zonu.

Enterijer ove kafe-poslastičarnice je urađen u retro stilu, pa svi gosti imaju privilegiju da u „Vremeplovu“ prošetaju kroz istoriju „malog Pariza“ i uživaju u tradicionalnim poslasticama posluženim na moderan način.

Centralno mesto u hotelu zauzima raskošni hol, koji je grandioznim mermernim stepeništem povezan sa recepcijom. Holom dominira kristalni luster, visok 5,5 m i težak 1,5 tonu.

Hotel Sloboda ŠabacJedan od najatraktivnijih delova hotela je wellness centar, koji će uskoro biti na usluzi gostima.

Moderni Wellness & Spa centar prostire se na dva nivoa: u prizemlju je recepcija sa svlačionicama i prostorijama za masažu, dok će na spratu gosti imati priliku da se opuste u đakuziju, bazenu i saunama. U okviru Wellnessa je i mali fitness centar, opremljen kardio spravama.

Imajući u vidu odličnu lokaciju, u prizemlju hotela smešteno je i 7 lokala u kojima su svoje mesto pronašli poznati brendovi, baš kao i „SportVision“ i „Alfa plam“ sa svojim show room-om.

Da podsetimo, hotel „Sloboda“ – delo čuvenog arhitekte Lala Janjića, započeo je sa radom davne 1977. godine. Godine 2003., društveno preduzeće „Sloboda“ kupila je na aukciji kompanija „Amasis“, koja je dve godine kasnije otpočela kompletnu rekonstrukciju hotela.

Hotel „Sloboda“ danas je sastavni deo prvog srpskog lanca luksuznih hotela – „A Hoteli“, u okviru kojeg trenutno posluju Hotel „Izvor“ u Aranđelovcu i „Master“ u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.