IN Hotel proglašen za Nacionalnog Šampiona za European Business Awards 2016/17

0
1199

IN hotel je proglašen za Nacionalnog šampiona Srbije u takmičenju za European Business Award za 2016/17 godinu. U pitanju je najveće evropsko takmičenje u svetu biznisa kojim se nagrađuje poslovna izuzetnost i dobra praksa poslovne zajednice Starog kontintenta.

ebaOvu nagradu, već deset godina unazad, podržavaju poslovni lideri, akademici i politički predstavnici širom Evrope, a ove godine nagrada je okupila preko 33,000 kompanija iz 34 zemlje.

Nezavisna komisija je nakon prve faze izabrala IN hotel Beograd, i to na osnovu ključnih vrednosti koje se ovom nagradom promovišu, poput uspeha, inovacija i etike u poslovanju. Ovim se IN hotel plasirao u drugi krug takmičenja koji podrazumeva video prezentaciju i javno glasanje.

IN Hotel Beograd je nominovan za Customer Focus nagradu. Customer Focus je ključan aspekt poslovnog razvoja hotela jer garantuje da će usluga biti korisna i relevantna svim dosadašnjim i potencijalnim klijentima. Komisija sačinjena od nezavisnih eksperata, prepoznala je način na koji IN Hotel Beograd ostvaruje poslovne uspehe stavljajući klijenta u samu srž poslovanja.

Adrian Tripp, CEO European Business Awards: „Čestitam IN Hotelu koji je izabran da predstavlja svoju zemlju kao Nacionalni šampion u kategoriji Costumer Focus. Oni su nosioci poslovne zajednice Evrope i promovišu inovaciju, etiku u poslovanju i uspeh.”

Ružica Petrović-Dedijer, Direktor IN Hotela Beograd:“European Business Award okuplja najdinamičnije kompanije u Evropi i ponosni smo što smo prepoznati i na tom nivou, kao srpski brend po svetskim standardima!“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.