Hotel Orlando postao deo grupacije Starwood Hotels & Resorts Worldwide

0
2931
Hotel Orlando

Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. i Starwood Hotels & Resorts Worldwide u novembru 2014. godine potpisali su ugovor kojim je hotel Orlando postao deo jednog od najprestižnijih svetskih hotelskih brendova.

Hotel će od otvaranja koje će uslediti uoči turističke sezone 2015. godine poslovati pod imenom Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel.

Ugovor su potpisali Robert Koren, potpredsednik Starwood-a za regiju EMEA i Kristian Šustar, predsednik Uprave Hotela Dubrovačka rivijera d.d.

Anđelko Leko, predsednik Uprave HUP-a Zagreb je istakao da je „upravo prepoznatljivost Starwoodovih brendova, uz kontinuirani razvoj i stručnost kadrova HUP-a Zagreb između ostalog doprinela činjenici da su hoteli HUP-a Zagreb danas središte ekonomskih, političkih i sportskih događanja Zagreba i Hrvatske. Ovi pozitivni učinci će se preneti i na Sheraton Dubrovnik Riviera i ostale hotele u Mlinima i Srebrenom.”

Radovi u Mlinima i Srebrenom su u punom jeku. Radi se o najvećoj investiciji u nacionalnom turizmu po čijem će završetku društvo Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. raspolagati sa više od 750 smeštajnih jedinica i popratnim sadržajima.

Okosnica Programa ulaganja je upravo hotel Orladno (uz hotele Astarea, novi hotel Mlini, vile i apartmane te niz popratnih sadržaja) u sklopu kojeg će se pozicionirati i najveći hotelski kongresni centar u Hrvatskoj (glavna sala za 1.000 učesnika).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.