Hotel Izvor – Najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope

0
2112

Prema odluci stručnog žirija Međunarodnog turističkog saveza, Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva, SACEN international, hotel Izvor iz Aranđelovca je progašen za Najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope za 2015.

Mamas corner beauty and kids bar

Svečano uručenje priznanja „Zlatno turističko srce Mediterana i jugoistočne Evrope” koje se dodeljuje najuspešnijima u turističkoj privredi za prethodnu godinu, održano je, 7. maja 2016. u Skadarliji, u Beogradu.

Nagradu u ime hotela Izvor je primila Vesna Vlatković, Marketing & PR menadžer A hotela, a uručio joj je Miodrag Popović, predsednik Turističke Organizacije Beograda.

Beograd je proglašen za šampiona sportskog turizma, za najbolju turističku destinaciju proglašena je Italija, dok je titulu šampiona letnjeg turizma ponela Španija.

Francuska je proglašena za šampiona zimskog turizma, a Venecija za najbolje turističko mesto Mediterana i jugoistočne Evrope. Šampion zdrastvenog turizma je Mađarska, Višegrad je šampion kulturnog turizma, a Ljubljana kontinetalnog turizma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.