Grad Rovinj i Maistra domaćini Red Bull Air Race trke i UNWTO sednice

0
2804
Red Bull Air race
Red Bull Air race

U poslednjih nekoliko godina, Rovinj je postao neizbežna destinacija za kongrese i velike događaje, u velikoj meri zahvaljujući jakim investicijama vodeće hrvatske hotelske kompanije Maistra.

Tako je 30. i 31. maja 2015. godine Rovinj još jedanput bio domaćin Red Bull Air Race trke, koja je prošle godine privukla više od 50.000 gledalaca.

Zahvaljujući turističkoj ponudi kompanije Maistra, smeštajnim kapacitetima i iskustvu u organizovanju sličnih događaja, učesnicima i gledaocima će biti obezbeđeni odlični smeštajni uslovi drugu godinu zaredom, pored same organizacije takmičenja.

Još jedan pred-sezonski događaj koji podrazumeva posebno zahtevnu organizaciju jeste 100. sednica UNWTO-a, koja se održala u rovinjskom hotelu Lone.

Sednica je okupila oko 300 učesnika, predstavnika ministarstava za turizam iz celog sveta. Sednicu, koja je bila zakazana za 28. i 29. maj 2015. godine, pratio je raznovrstan propratni program koji je prikazao bogatstvo i autohtonu prirodu turističke ponude Hrvatske i Istre.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.