Garni Hotel Kralj, Vrnjačka Banja, Srbija

0
4233
Garni Hotel Kralj, Vrnjačka Banja
Garni Hotel Kralj, Vrnjačka Banja

Kongresni_turizam-MEMBER-GoldGarni hotel KRALJ svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoca i jedinstvenost hotelskog enteriejra bez suvišnih detalja je svakako topla preporuka svima. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugaciji i „opuštajući svet“.

Sobe i apartmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu.

U sklopu objekta se nalazi i eskluzivni restoran u dva nivoa sa balkonom koji omogućava gostima prijatan i kvalitetan servis jela i pića, kao i uslugu pansionske ishrane nacionalne kuhinje.

Za trenutke opuštanja i relaksacije stoji gostima je na raspolaganju RELAX centar u kome se pružaju usluge relax masaže, a od sadržaja se izdvajaju sauna i jacuzzi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.