Eventex kongres 2015 u Sofiji za samo mesec dana

0
1891
Eventex congress

Eventex kongres je jedinstveni događaj na evropskom tržištu kongresne industrije.

Eventex nije ni izložba, ni klasičan sajam; već je nešto između konferencije i umrežavanja sa „butik izložbom” i mnoštvom zabave.

2 dana deljenja znanja, 12 uvaženih govornika, i pregršt inspiracije – suština su Eventex kongresa 2015.

Tokom ovog kongresa možete očekivati sledeće:

25. februara 2015. godine Eventex kongres 2015 počinje sa Event Technology konferencijom, koju će održati 5 izvanrednih govornika, od kojih svaki pokriva različitu oblast. Trendove, najbolje primere iz prakse i insajderske savete otkrivaće najuticajniji stručnjaci za organizaciju događaja u Evropi.

Istovremeno će poludnevni kurs na temu prodaje prostora održati Rob Davidson, jedan od 50 najuticajnijih osoba u kongresnoj industriji Velike Britanije.

25. februara uveče, Eventex Awards Gala će nagraditi nominovane u 10 kategorija za događaje i u 4 kategorije tehnologije događaja. To će biti noć prepuna izvanrednih izvedbi i inspiracije iz prošlogodišnjih najuspešnijih događaja i tehnoloških rešenja.

26. februara 2015. godine Eventex kongres 2015 pokrivaće trendove i strategije event marketinga sa još 5 sjajnih govornika, koji će podeliti svoje neprocenjivo iskustvo u publicitetu i sponzorstvu događaja, prodaji, marketingu i angažovanju učesnika.

Eventex kongresIstog dana, poludnevni kurs posvećen koncipiranju sastanaka, održaće top-autor i facilitator, Eric De Groot.

26. februara uveče, Eventex Party će okupiti sve učesnike kako bi zajedno proslavili nova poznanstva i znanja stečena tokom kongresa.

Prijave iz 17 zemalja širom sveta pristigle su tokom 7. izdanja Eventex kongresa, a vrhunac prijavljivanja se očekuje u narednim sedmicama.

„Ove godine Eventex kongres će biti osvežavajuće iskustvo, događaj za pamćenje, ne samo zbog uvaženih profesionalaca, već i zbog mladih talenata koji su pobedili na našim takmičenjima“ – rekao je Ovanes Ovanessian, osnivač Eventex-a.

Eventex je dodelio 6 nagrada u takmičenjima održanim preko tvitera, „Future #eventprofs on #eventtech“ i dodeliće još 6 u aktuelnom #BestEventPhoto2014, koji se završava 2. februara.

Više informacija o svim ključnim pitanjima u vezi sa kongresom možete pronaći na: http://eventex.co/

*25% popusta sa promo kodom „seebtm”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.