Europe Congress se priprema za 6. Godišnji kongresni poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu 2016

0
2440

Europe Congress, jedan od vodećih organizatora specijalno ciljanih poslovnih foruma za kongresne biroe i dobavljače kongresnih rešenja, sa zadovoljstvom najavljuje vreme održavanja šestog godišnjeg poslovnog foruma MCE za Centralnu i Istočnu Evropu, koji se održava u glavnom gradu Nemačke od 21. do 23. februara 2016.

Kongresni poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu u Berlinu pruža kongresnim biroima, hotelima, kompanijama za destinacijski menadžment, avio-kompanijama i drugim dobavljačima iz kongresne industrije iz zemalja učesnica iz Centralne i Istočne Evrope jedinstvenu priliku za upoznavanje i saradnju sa odabranim, kvalifikovanim i proverenim klijentima koji dolaze iz celog sveta.

Poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu
Poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu

Kao i obično, poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu će svim učesnicima obezbediti priliku da se upoznaju putem zakazanih sastanaka licem u lice, da se uključe u edukativne tribine koje će voditi kreatori mišljenja iz industrije i da iskoriste brojne prilike za umrežavanje i druženja koji čine sastavni deo programa.

Ovo je šesta godina kako Europe Congress organizuje poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu u Berlinu, a svake godine broj učesnika raste sve više. Generalni direktor organizacije Europe Congress Alen Pala izjavio je sledeće na temu uspešnosti događaja:

U poslednjih šest godina organizovali smo ove intenzivne forume u nekoliko gradova, ali Berlin kao lokacija nesumnjivo predstavlja popularnu i priznatu destinaciju. Zaista se radujemo održavanju događaja u Berlinu i nameravamo da prevaziđemo sebe tako što će događaj u februaru biti najbolji od svih do sada.

Poput prethodnih izdanja, i u ovom izdanju poslovnog foruma MCE za Centralnu i Istočnu Evropu učestvovaće samo pozvani, a fokus je na organizovanju unapred zakazanih intervjua jedan na jedan između uparenih strana.

Na pitanje „Zbog čega se razlikujete od drugih?“ direktorka za poslovni razvoj u organizaciji Europe Congress odgovara:

Naš pristup procesu u okviru programa za gostujuće klijente čini kvalifikaciona procedura od tri koraka koja garantuje da na događaju učestvuju isključivo oni organizatori koji imaju poslovne planove za region. To osigurava maksimalnu produktivnost zakazanih sastanaka jedan na jedan. Sinergija na sastancima je ono što je najbitnije i što visoko vrednuju svi učesnici događaja. Štaviše, želim da naglasim da naš program za gostujuće kupce podrazumeva kompletnu uslugu prilagođenu potrebama od trenutka prihvatanja prijave. U kombinaciji sa našim zaista inovativnim modelom generisanja sastanaka, to omogućava našim učesnicima da se koncentrišu na posao neopterećeni dogovorima oko susreta.“

Poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu
Poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu

Događaj u prestonici Nemačke 2016. godine se održava u hotelu Berlin, a partner je agencija Visit Berlin.

Kongresni poslovni forum MCE za Centralnu i Istočnu Evropu biće prvi događaj u 2016. godini koji organizuje Europe Congress, a posle njega slede drugi događaji planirani za ovu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.