eTurizam konferencija 2016 – 12. maj @Fabrika

0
4167
e-turizam
e-turizam

e-Turizam” je prva domaća konferencija o primeni savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu.

Cilj konferencije jeste da prenese najnovija znanja iz oblasti IKT u turizmu od strane ostvarenih profesionalaca sa brojnim primerima dobre prakse, kao i da se ukaže na mogućnost značajnog povećanja prihoda od turizma kroz pravilnu upotrebu interneta i novih tehnologija.

Kao i predhodne dve godine, predavači sa bogatim praktičnim iskustvima prenosiće učesnicima najsavremenija znanja o pravilnoj upotrebi interneta u turizmu.

e-turizam
e-turizam

Predavači koji su do sada potvrdili prisustvo: Nikola Jelačić (Google Inc, Travel & Retail Industry Manager), Melvin Böcher (Traveldudes.org, direktor), Jelena Đaković (Square Nine hotel, direktor prodaje i marketinga), Petar Vasić (VasićMedia, osnivač i direktor), Petar Platiša (Mona Hotel Management, direktor prodaje), Ivan Bildi (Marketing Online, osnivač agencije).

Informacione tehnologije, internet i društvene mreže svakodnevno menjaju turističku delatnost. Zahvaljujući novim tehnologijama turizam danas beleži neverovatni rast, a ova oblast turizma vapi za stručnim kadrovima. Uspešni i ostvareni profesionalci iz prakse će pokazati kako se nove tehnologije mogu iskoristiti u promociji i prodaji turističkih proizvoda i usluga. Pozivamo turističke radnike, posebno marketing menadžere i preduzetnike, kao i studente da zajedno naučimo kako možemo više zaraditi od turizma!

Prijave za konferenciju putem sajta konferencije:  e-turizam.org

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.