Ekskluzivni turistički kompleks “Borašnica”

0
4759
Mamas corner beauty and kids bar

Sve je izvesnije da će Boračko jezero biti novi turistički centar Bosne i BorasnicaHercegovine. Na severoistočnoj strani planine Prenj, na nadmorskoj visini od 405 m, na 21 kilometar od Konjica krajem 2011. godine počeće gradnja ekskluzivnog kompleksa, Centra “Borašnica”.

Planirana je izgradnja hotela na oko 12.000 m2, kapaciteta 120 kreveta sa zatvorenim bazenom i kongresnim salama, naselja sa 58 bungalova kapaciteta oko 300 kreveta, objekat sa otvorenom scenom i bazenom, kafeima i restoranima, površine oko 12.300 m2 i kapaciteta oko 1.000 posetilaca, kao i sportskog dela sa fudbalskim, rukometnim i teniskim terenom. Takođe, kompleks bi trebalo da ima dva ulaza. Jedan ulaz se nalazi u neposrednoj blizini sportskih terena, i opslužuje sportski blok, naselje bungalova i plažni kompleks sa letnjom pozornicom. Drugi ulaz se nalazi u neposrenoj blizini hotela – Borašnica 4*.

Zahvaljujući konfiguraciji terena i projektovanom položaju objekata ispunjeni su uslovi da većina smeštajnih kapaciteta ima pogled na jezero, a posetiocima plažnog kompleksa je omogućeno da uživaju u prelepom pogledu. Ceo kompleks bi trebalo da bude završen 2014. godine.

SHARE
Prethodni tekstHotel Hilton u Crnoj Gori
Sledeći tekstNovi poslovni centar u glavnom gradu Bugarske
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.