EIAT 2013

0
1936

EIAT 2013

Datum održavanja:  11. – 13. oktobra 2013. godine

Mesto održavanja:  Hotel Hyatt Regency, Beograd, Srbija

Web: www.eiat-conference.org

Kratak opis:

EIAT konferencija, centralni edukativni događaj u turizmu Jugoistočne Evrope, postala je globalno prepoznatljiv brend i neizostavni događaj za stručnjake iz oblasti turizma, hotelijerstva, ekonomije i menadžmenta. Ovogodišnja konferencija će se održati u Beogradu, u periodu od 11. do 13. oktobra 2013. godine u hotelu Hyatt Regency Beograd.

250-300 delegata iz 12 zemalja i preko 100 studenata sa 25 fakulteta obeležiće ovogodišnju konferenciju i steći neprocenjivo iskustvo na brojnim predavanjima, na kojim će se predstaviti 20 najvažnijih imena turističke privrede.

Konferencija i ove godine, u svom prepoznatljivom maniru povezuje privatni, javni i akademski sektor, a sve u cilju povezivanja i saradnje na internacionalnom nivou. Vizija konferencije je da samo putem edukacije najboljih kadrova i mladih lidera, region Zapadnog Balkana može postati konkurentan u oblasti turizma.

Program obuhvata 5 paralelnih sesija, pri čemu sesija o održivom razvoju, biodiverzitetu i ekoturizmu predstravlja tematiku konferencije. Moderni trendovi razvoja, kongresni turizam i investicije, kao i menadžment destinacije samo su neke od tema koje će obeležiti ovogodišnji EIAT.

SHARE
Prethodni tekstHill Hotel, Jagodina, Srbija
Sledeći tekstHobitova kuća – nova atrakcija Zelanda
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.