EIAT 2012 – Konferencija za ambiciozne lidere

0
661

EIATEIAT konferencija biće održana i ove godine, po peti put za redom u Novom Sadu i Beogradu od 21. do 23. septembra. Kao što su učesnici ovog događaja već navikli očekuje se veliki broj delegata i eksperata iz čitavog sveta od kojih su neka imena već potvrđena.

Pored Rik Tejlora, Rob Dejvidsona, Dejana Đorđevića tu su i novi predavači, pa su tako svoje učešće potvrdili i Tarek Derbas, generalni menadžer St. Regis Doha hotelskog kompleksa; Pol Fleket, direktor najvećeg sajma kongresne industrije IMEX iz Frankfurta; Teodor Kumelis, direktor Travel Daily News portala iz Grčke te Ron Hilvert, direktor Emirejts akademije za hotelijerstvo i Patrik Dilejni, rukovodilac MCI kompanije, vodeće grupacije u domenu organizacije kongresa u Irskoj i mnogi drugi.

S obzirom na  petogodišnjicu postojanja, EIAT je pripremio i dve potpuno nove sesije: Executive Hotelier Track, koja je namenjena hotelskoj industriji, i Executive Destination Track, koja je namenjena svima koji se bave destinacijskim menadžmentom i ruralnim turizmom kreirana za Kolarac EIAT 2011predstavnike turističkih organizacija, nevladinih organizacija, turističkih agencija i druge iz javnog i privatnog sektora u ovom domenu.

U Novom Sadu će se prvog dana konferencije, 21. septembra, održati Forum budućih lidera koji će okupiti najbolje studente turizma i hotelijerstva iz regiona Jugoistočne Evrope. Svi učesnici foruma dobiće priliku za razgovor sa generalnim menadžerom St. Regis Doha hotelskog kompleksa vrednog milijardu dolara, a sedmoro najboljih i priliku da otputuju u Dohu i prođu kros-trening program u trajanju od 12 meseci a potom i zaposle u ovom svetski poznatom hotelskom lancu.

Konferenciju je podržalo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, Turističke organizacije Srbije, Beograda i Novog Sada, Dunavski centar za kompetenciju i mnogi drugi, a najavljeno je učešće 250 delegata i 25 fakulteta iz 12 zemalja regiona Jugoistočne Evrope.

Više informacija o samoj konferenciji na www.eiat-conference.org

Centar za istraživanje i studije turizma

Lice EIAT konferencije – Olja Zvizdić

EIAT konferencija ima za cilj da stvori platformu najboljih mladih stručnjaka u turizmu, te je u tom cilju priliku ove godine dobila i Olja Zvizdić, nekada učesnik prve konferencije EIAT 2008, a sada supervizor banketinga u St. Regis Doha hotelu.

Poput ovog primera, EIAT će nastaviti da se razvija i stvara mlade lidere iz oblasti turizma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.