Drugi Regentov dobrotvorni bal i četvrta godišnja „Best of the Best” ceremonija

0
1750

Drugi Regentov dobrotvorni bal biće održan 13. decembra 2019. godine. Svi prihodi prikupljeni u toku večeri biće usmjereni za potrebe opremanja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Tivtu.

Događaj godine okupiće predstavnike privrede, vladinih organizacija, diplomatskih misija i medija. Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela ovim povodom je izjavio:

„Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo tradiciju donatorskog bala te svima koji odluče da nam se pridruže garantujemo idilično veče koje će rezultirati vrijednom donacijom Tivtu. Ovo je grad u kom smo moje kolege i ja počastvovani da živimo i radimo te o njemu sa ponosom govorimo širom svijeta – o njegovim pejzažima, ljudima, običajima i istoriji. Tivat je već izbrisao epitete „najmanjeg“ ili čak netačno „najmlađeg“ grada Boke te ćemo tog 13. decembra mi još jednom potvrditi i budućim generacijama zajedno sa svojim partnerima pokloniti nešto od vrijednosti.“

Prisutnima će biti dostupna i vrijedna tombola u sklopu koje će imati mogućnost da kupe lozove za nagrade u vidu smještaja u nekim od najprestižnijih hotela Evrope i regiona dok će aranžmane na obali donirati hotel Regent, Porto Montenegro i drugi partneri. Sva sredstva prikupljena prodajom tombola – lozova ući će u cjelokupan iznos donacije.

Za gala večeru je potrebno izdvojiti 120 EUR po osobi a gala večera i noćenje za dvoje iznose 300 EUR.

U okviru „Best of the Best” godišnje ceremonije, menadžment hotela Regent nagradiće najbolje partnere tokom 2019.godine, između kojih i najboljeg korporativnog partnera, te najboljeg partnera kongresnog turizma, najboljeg partnera agencije iz domena odmorišnog turizma, kao i partnere iz kategorije štampanih i elektronskih medija.

Podsjećamo, prošlogodišnji bal rezultirao je finansiranjem kupovine 2 defibrilatora, EKG aparata i sistema za drenažu grudnog koša u iznosu od 15.665 EUR gdje je pojedinačni najveći donator bio Kabinet premijera Crne Gore a partneri – sponzori Adriatic Marinas – Porto Montenegro, kompanija Adriale Holding, Cogimar, Cvjećara Nina, Free Jack, Green Factory, Opština Kotor, štamparija Print All, Vinarija Savina, Zoran Radonjic Photography te medijski partner Radio Televizija Crne Gore.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.