Događaji do kraja 2014. godine u KC Master, Novi Sad, Srbija

0
4641
Kongresni centar Master, Novosadski sajam

Tokom ovogodišnjih međunarodnih sajmova „Lorisa” (01. – 05. oktobra), u čijem su okviru 47. Međunarodni sajma lova, ribolova, sporta i automobilizma, 4. Međunarodni sajma šumarstva i 21. Međunarodni sajma hortikulture, a posebno tokom Sajma konjarstva koji će biti održan od 03. do 05. oktobra – biti održane brojne konferencija, stručni skupovi i tematski događaji.

Kongresni centar Master, Novosadski sajamU oktobru se organizuje i 8. godišnji stručni sastanak društva digestivnih radiologa Srbije, kao i PIN Computer I Day. Od 16. do 20. oktobra u kongresnom centru „Master“ predavanja i panel diskusije organizovaće učesnici Sajma „Investekspo“, koji  obuhvata 9. Međunarodni sajam investicija, Dane energetike, ekologije i zaštite životne sredine, Informacione tehnologije, Sajam građevinarstva, opreme i građevinskih mašina i Sajam nameštaja.

Termin od 06. do 09. novembra rezervisan je za 19. Međunarodnu izložbu zlatarstva i časovničarstva SJAJ i Sajam venčanja.

U novembru će takođe biti održan i 19. SETAC LCA CAE STUDY SYMPOSIUM 2014 i 7. Kongres kardiovaskularnih hirurga Srbije, sa međunarodnim učešćem.

Sa površinom od 2.230 m2 koju zauzimaju velika sala sa 350 mesta i 6 manjih kongresnih sala, koje se po potrebi mogu spojiti, kao i restoranski deo sa VIP salom, i iskustvo zaposlenih u profesionalnoj organizaciji događaja čine kongresni centar „Master” idealnim mesto za organizaciju raznih vrsta događaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.