U Beogradu, 18. novembra, u organizaciji portala Kongresniturizam.com i SEE business travel & meetings magazina, okupljena je, po 6. put, kongresna industrija regiona, na sada već tradicionalnom događaju – popularno poznatom kao SEEbtm Party.

Događaju je prisustvovalo oko 250 najznačajnijih predstavnika kongresne hotelske industrije, kao i kompanija – organizatora događaja. Od kompanija, bili su prisutni predstavnici farmaceutskih, IT, osiguranja, bankarskih i revizorskih kuća, prehrambene industrije isl.

Tako se ovaj događaj godinama profilisao kao snažna platforma koja povezuje najznačajnije učesnike u kongresnoj industriji – hotele, hotelske lance i grupacije sa ključnim regionalnim kompanijama koje su organizatori događaja.

Ovogodišnja novina je i pokretanje SEEbtm Awards. SEEbtm Awards predstavljaju priznanja koja su po prvi put, u organizaciji portala Kongresniturizam.com i SEEbtm magazina dodeljena najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u regionu, u kongresnoj industriji za 2016. godinu.

Poseban značaj i vrednost ovih nagrada predstavlja činjenica da su nagrade dobijene na osnovu glasova onih koji su direktni kupci u kongresnom turizmu, na osnovu glasova organizatora događaja. Njihovo mišljenje i glas je u praksi, najrealniji i kad se podvuče crta bez obzira na sve ostale kriterijume, ima najviše uticaja.

Priznanja su dodeljenja u 22 kategorije, a tokom mesec dana glasanja, od 17. oktobra do 17. novembra svoje glasove je dalo preko 6.500 glasača.

U glasanju, koje je bilo organizovano online, učestvovali su glasači iz različitih država (Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, BiH, Makedonije…) i branši (farmaceutske i IT kompanije, predstavnici prehrambene industrije, nevladinih kuća, banke, revizorske kuće, itd.) kao i čitaoci i žiri SEEbtm magazina.

SEEbtm Party 2016
SEEbtm Party 2016

Kada govorimo o kriterijumima koji su uzeti u obzir prilikom formiranja kategorija, za 9 kategorija osnovni kriterijumi su bili lokacija na kojoj se hotel nalazi (grad, van grada (planina, selo, banja, etno naselje) i primorje) i broj smeštajnih jedinica (manje od 100, od 100-200 i preko 200 soba).

Za preostalih 13 kategorija, kriterijumi su bili lokacija, kapaciteti i jedinstvenost usluge ili pak sadržaji kojima objekti raspolažu. Kategorije nisu bile ograničene brojem nominovaih, ali se jedan hotel/prostor mogao takmičiti u maksimalno četiri kategorije.

Da su rezultati glasanja bili neizvesni sve do samog zatvaranja, govori i činjenica da je kategorija Najbolji gradski hotel sa kongresnim centrom (Best City Hotel with Conference Center) imala dva pobednika. A da je glasanje bilo nezavisno, govori činjenica da je bilo dobitnika nagrada koji su se eksterno kandidovali, van sistema portala Kongresniturizam.com, koji je bio osnova za nominovane.

„Ove godine proslavlili smo prvih 10 godina rada vodećeg regionalnog portala za organizaciju događaja Kongresniturizam.com. Posle bogatog decenijskog iskustva u kongresnoj industriji, odlučili smo da pokrenemo SEEbtm Awards kao priznanja za najbolje u našem poslu. SEEbtm Awards je rezultat profesionalizma, iskustva i znanja u industriji regiona. Čestitamo svim dobitnicima i zahvaljujemo se na dugogodišnjoj saradnji i podršci. Koncept ovih priznanja će nas stimulisati da budemo još bolji u narednih 10 godina, a nadamo se i sve naše partnere’’, rekla je Miona Milić, ko-osnivač regionalnog portala Kongresniturizam.com i urednica SEE business travel & meetings magazina (SEEbtm magazina).

U takmičenju za ovo prestižno priznaje učestvovali su hoteli i prostori koji su se pozicionirali kao najbolji u kongresnoj industriji regiona. Dobitnici SEEbtm Awards-a su ovim priznanjem još jednom potvrdili svoju poziciju u kongresnom turizmu, i opravdali poverenje klijenta.

Fotografije sa SEEbtm Party-a 2016 možete pogledati ovde, a video sa delićem atmosfere možete pogledati na https://youtu.be/9ad-veZf5so.

Kongresniturizam.com, zajedno sa specijalizovanim časopisom za event menadžment i kongresni i poslovni turizam – SEE business travel & meetings (SEEbtm), već 10 godina objedinjuje kongresnu ponudu Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i regiona, promoviše značaj i  inicira  saradnju i razmenu poslova u regionu, kao i promociju regiona kao kongresne destinacije na međunarodnom tržištu.

IZJAVE DOBITNIKA SEEbtm Awards 2016:

1. Best Conference Resort

2Best City Hotel for Meetings & Events (fewer than 100 rooms) – 88 Rooms Hotel, Belgrade

Svetlana Kostić, Marketing Manager, MK Mountain Resort
Svetlana Kostić, Marketing Manager, MK Mountain Resort

Kao i svaki put uspeli ste da na jednom mestu okupite klijente i saradnike u atmosferi koja je bila sjajna i podsticajna. Ponosni smo što smo dobitnici priznanja koja su vrednovana direktno od naših partnera, jer je to istinski dokaz kvalitene usluge i otvorenog odnosa koji je za nas imperativ. 

Neizostavan deo našeg uspeha u ovom polju svakako je i saradnja sa vama, jer kao najveća i najuticajnija medijska platforma koja se bavi kongresnim turizmom, prepoznajete i podržavate naše napore zbog čega smo vam posebno zahvalni.

Svetlana Kostić, Marketing Manager, MK Mountain Resort, Kopaonik

3. Best Hotel Group for Meetings & Events

4Best Seaside Hotel with Conference Center – Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Zlatan Muftić, Director of Convention Bureau Zagreb
Zlatan Muftić, Director of Convention Bureau Zagreb

Zahvaljujemo na prigodi za sudjelovanjem u ovom izboru. Počašćeni smo i ponosni što smo laureati SEEbtm Awards-a.Osobno smatram da je ideja o razvoju, odnosno osnivanju, regionalnih nagrada za najbolje subjekte unutar MICE industrije izvrsna, kao i sami, vrlo profesionalni i objektivni kriteriji kojima se žiri vodio prilikom dodjele nagrada.

HUP ZAGREB d.d. kao krovno društvo je osvojio nagradu za najbolju grupaciju u području djelatnosti unutar MICE sektora dok je istodobno naš Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel ocjenjen najboljim obalnim MICE hotelom. 

Naravno da nas ove nagrade raduju. Iste su nam dodatno pokazatelj da smo na dobrom putu i da naše investicije u kontinuirano unaprijeđenje ponude i usluga u odredištima u kojima smo prisutni, Zagrebu i Dubrovniku, bilježe adekvatnu pažnju tržišta i struke.

Tihana Baždar Gašljević, Head of Marketing Department, HUP Zagreb

5. Best Conference and Banqueting Staff

Aleksandar Vasilijević, General Manager, Falkensteiner Hotel Belgrade
Aleksandar Vasilijević, General Manager, Falkensteiner Hotel Belgrade

Priznanje SEEbtm Awards u kategoriji „Best Conference and Banqueting Staff” je došlo kao najznačajnija potvrda onoga čemu svi težimo u kongresnom turizmu – da budemo prepoznati kao pravi i pouzdan partner.

Sa druge strane, moja poslovna filozofija, da naš hotel od ostalih razlikuje naše osoblje, pokazala se kao potpuno osnovana.

Kao i svake godine do sada, organizacija i koncept SEEbtm Party-a bili su na najprofesionalnijem nivou,  te bih hteo da iskoristim priliku da portalu Kongresniturizam.com, u ime hotela Falkensteiner, čestitam prvu deceniju rada i poželim još više godišnjica.

Aleksandar Vasilijević, General Manager, Falkensteiner Hotel Belgrade

6. Best City Hotel with Conference Center – 2 nagrade jer su imali isti broj glasova

Nemanja Mihajlović, Director of Sales, Metropol Palace Hotel Belgrade
Nemanja Mihajlović, Director of Sales, Metropol Palace Hotel Belgrade

Nakon dugogodišnje saradnje, ponosni smo na činjenicu da je baš Metropol Palace Hotel Belgrade osvojio nagradu za „Best City Hotel with Conference Center″.

Uživali smo na vašoj proslavi koja se tradicionalno održava svake godine i okuplja najznačajnije predstavnike kongresne hotelske industrije.

U prelepom ambijentu, uz izvanredno posluženje i bend koji nas je oduševio, još jednom ste dokazali zašto se za SEEbtm Party uvek traži pozivnica više.

Marija Vučković, PR & Marketing Executive, Metropol Palace Hotel Belgrade

********

Dejan Pejčinović, General Manager, Zira Hotel Belgrade
Dejan Pejčinović, General Manager, Zira Hotel Belgrade

Učešće Zira Hotela na SEEbtm Awards, kao i osvajanje nagrade u kategoriji „Best City Hotel with Conference Center”, za nas predstavlja još jednu potvrdu kvaliteta i uspešnosti rada u prethodnim godinama.

Izuzetno smo ponosni na sve naše nagrade (regionalnog i internacionalnog karaktera) i naravno uvrstili smo je u našu prezentaciju kao oznaku vrhunskog kvaliteta usluge.

Proširenjem kongresnih kapaciteta na 1.300 m2 i sa timom koji teži savršenstvu, naš moto – Srpsko gostoprimstvo sa internacionalnim standardima – dobija svoju svakodnevnu potvrdu i  siguran sam da ćemo se i ove godine videti na SEEbtm okupljanju i družiti sa najboljima.

Dejan Pejčinović, General Manager, Zira Hotel Belgrade

7. Best Out-of-the-City Hotel with Conference Center

Branka Marinković, Brand Manager, A hoteli
Branka Marinković, Brand Manager, A hoteli

Za sve što portal Kongresniturizam.com radi ili organizuje, unapred se zna da će imati visoke standarde, pa samim tim su velika  i  očekivanja svih nas koji smo pozvani da uzmemo učešće. Očekivanja su premašena, a utisci dostojni uspešnog jubileja, koji još jednom čestitamo.

Iako je Hotel Izvor dobitnik preko 25 prestižnih domaćih i inostranih priznanja, nagrada  SEEbtm Awards ima poseban značaj i to dvostruko. 

Za sam hotel, to je potvrda kvaliteta kroz ocenu usluge i zadovoljstvo klijenata i poslovnih partnera.

Za sve  zaposlene to je veliki motivacioni podsticaj i dokaz da timski rad daje vidljiv rezultat i zadovoljstvo gosta. Radost koja se na taj način postiže verujem da vam je prepoznatljiva kao organizatoru događaja koji je upravo imao takve efekte.

Vesna Vlatković, Marketing & PR Manager, A Hoteli – Hotel Izvor, Aranđelovac

8. Best Out-of-the-City Hotel for Meetings & Events (fewer than 100 rooms)

Sanja Rajković, General Manager, Hotel Central, Vitez
Sanja Rajković, General Manager, Hotel Central, Vitez

Veoma sam pozitivno iznenađena ugođajem koji nas je, uz vrlo ljubazno i profesionalno osoblje, dočekao, ali i proveo kroz cijeli događaj.

Vrhunska atmosfera i impresivan protokol su nas učinili ponosnim što smo partneri SEEbtm, a kao dobitnici nagrada osjećamo i odgovornost našim klijentima potvrditi da zaista jesmo jedan od najboljih hotela, najbolji u svojoj kategoriji.

Sanja Rajković, General Manager, Hotel Central, Vitez

9. Best Seaside Hotel for Meetings & Events (fewer than 100 rooms)

Jelena Čabarkapa, Corporate and Leisure Executive, Regent Porto Montenegro
Jelena Čabarkapa, Corporate and Leisure Executive, Regent Porto Montenegro

Počašćeni smo nagradom „Best Seaside Hotel for Meetings & Events (fewer than 100 rooms)” za koju nas je nominovao stručni žiri portala Kongresniturizam.com i specijalizovanog časopisa SEEbtm.

Dodjelu nagrada održanu u petak 18. novembra u Beogradu na gala večeri doživjeli smo kao skup renomiranih učesnika kongresne industrije regiona, odličnom prilikom za ostvarivanje relevantnih kontakata i umrežavanje. Uručenu nagradu smatramo potvrdom kvaliteta naše ponude za održavanje posebnih događaja, konferencija i kongresa i kontinuiteta visokog kvaliteta usluge hotela Regent Porto Montenegro.

Posebno nas raduje što ovaj turistički segment, od krucijalnog značaja za pred i postsezonu, ima veliki potencijal za hotel Regent i region što dokazuju naša 174 uspješno održana posebna događaja, konferencije i kongresa tokom samo dvije i po godine našeg rada. 

Elena Ljiljanić, PR & Marketing Manager, Regent Porto Montenegro, Tivat

10. Best City Hotel for Meetings & Events (100 – 200 rooms)

Milica Aćimović, Sales and Marketing Department, Hotel Tulip Inn Putnik
Milica Aćimović, Sales and Marketing Department, Hotel Tulip Inn Putnik

Nagrada nas je zaista obradovala.

To je potvrda da su klijenti zadovoljni saradnjom sa nama.

Svi koji su glasali za nas su pokazali da primećuju i cene trud koji ulažemo u kreiranje kvalitetne usluge i zahvaljujemo im se na tome.

Na SEEbtm Party-u je bilo odlično. Posebno bismo pohvalili muziku, bila je savršena.

Tanja Ćujić, General Manager, Hotel Tulip Inn Putnik, Belgrade

11. Best Out-of-the-City Hotel for Meetings & Events (100 – 200 rooms)

Katarina Cicvarić, Executive Director of Sales and Marketing, Hotel Palisad, Zlatibor
Katarina Cicvarić, Executive Director of Sales and Marketing, Hotel Palisad, Zlatibor

Celokupnom vašem timu prenosim iskrene čestitke za odlično organizovanu dodelu  SEEbtm nagrada.

Izuzetna mi je čast što je hotel Palisad poneo titulu najboljeg u svojoj kategoriji u sferi kongresnog turizma, i još jednom se zahvaljujem organizatoru na ukazanom poverenju, a našim dragim prijateljima, poslovnim partnerima i gostima što su prepoznali naše znanje i iskustvo i glasali za nas.

Ova nagrada nosi veliku vrednost, upravo zbog činjenice da dolazi od strane naših klijenata i saradnika, kao i veliku odgovornost i obavezu da ovu titulu opravdamo.

Nadam se da je ovaj događaj za sve nas tek početak, i da ćemo u budućnosti imati još dosta prilika da se sastajemo i sarađujemo.

Katarina Cicvarić, Executive Director of Sales and Marketing, Hotel Palisad, Zlatibor

12. Best Seaside Hotel for Meetings & Events (100 – 200 rooms)

Tomislav Hrala, Director of Sales and Marketing, Kempinski Palace Portorož
Tomislav Hrala, Director of Sales and Marketing, Kempinski Palace Portorož

Kempinski Palace Portorož je jako srećan i počastvovan osvojenom nagradom.

Za nas, ova nagrada predstavlja priznanje za naporan i kvalitetan rad koji je uložen proteklih godina i služi nam kao osnova za ulaganje napora i usavršavanje i u budućnosti.

Tomislav Hrala, Director of Sales and Marketing, Kempinski Palace Portorož

13. Best City Hotel for Meetings & Events (more than 200 rooms)

Ksenija Lubarda, Director of Sales and Marketing, Radisson Blu Old Mill Hotel Belgrade
Ksenija Lubarda, Director of Sales and Marketing, Radisson Blu Old Mill Hotel Belgrade

Bilo nam je zadovoljstvo da prisustvujemo jubileju – proslavi prvih 10 godina rada i 6. okupljanja predstavnika kongresnog i poslovnog turizma. Čestitamo domaćinima koji svake godine oduševe organizacijom.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali, velika je privilegija da u prisustvu brojnih kolega iz industrije budemo nagrađeni u kategoriji „Best City Hotel for Meetings & Events (More than 200 rooms)” i da 2016. godinu zaključimo ovako važnim priznanjem u oblasti hotelijerstva.

Trudićemo se da u 2017. godini budemo još bolji i da kontinuirano unapređujemo usluge i sadržaj.

Ksenija Lubarda, Director of Sales and Marketing, Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade

14. Best Out-of-the-City Hotel for Meetings & Events (more than 200 rooms)

Vesna Kostadinović, Marketing Director, Kraljevi Čardaci Spa, Kopaonik
Vesna Kostadinović, Marketing Director, Kraljevi Čardaci Spa, Kopaonik

Nagrada koja nam je dodeljena od strane SEEbtm magazina i portal Kongresniturizam.com za nas predstavlja veliko priznanje s obzirom na to da smo još uvek pioniri u kongresnom turizmu.

Jedan podstrek više da je proširenje sadržaja Čardaka kongresnim centrom odlična dopuna svega što Čardaci inače nude.

Hvala SEEbtm magazinu i portalu Kongresniturizam.com što su u nama poslednje 3 godine prepoznali sigurne i pouzdane partnere, a ovom nagradom nas i dodatno obavezali da budemo još bolji 🙂

Vesna Kostadinović, Marketing Director, Kraljevi Čardaci Spa, Kopaonik

15. Best Seaside Hotel for Meetings & Events (more than 200 rooms)

Žarko Radulović, suvlasnik Hotel Splendid Conference & Spa Resort
Žarko Radulović, suvlasnik Hotela Splendid Conference & Spa Resort

Ova nagrada je utoliko draža što je riječ o novoustanovljenom priznanju i to u regionalnim okvirima. Mnogo nam znači i taj simblični krug priznanja u ovoj godini. Počela je u Sloveniji dodjelom Sertifikata o izvanrednosti hotelu Splendid koji je svrstan u 10 najboljih MICE hotela na Jugoistoku Evrope, a ispunjen je, bar što se MICE segmenta tiče u Beogradu ovom nagradom. Istovremeno sve se događa u godini kada i mi i vi obilježavamo deceniju rada.

Izuzetna nam je čast što smo dobili ovu nagradu, jer je smatramo kao dodatni podsticaj i obavezu da što skorije odgovorimo kvalitetom više kojim ćemo animirati neke nove ljude i događaje, koji će i ubuduće birati hotel Splendid kao hotel u kojem se donose važne odluke i kreiraju politike koje se tiču svih nas.

Žarko Radulović, suvlasnik Hotel Splendid Conference & Spa Resort

16. Best New Hotel for Meetings & Events

Jelena Đurašković, General Manager, Palmon Bay Hotel & Spa, Igalo
Jelena Đurašković, General Manager, Palmon Bay Hotel & Spa, Igalo

Ovim priznanjem još jednom je potvrđen izuzetan kvalitet ponude i sadržaja hotela, što je važan preduslov za uspješno organizovanje kongresnih skupova i događaja.

Izuzetno smo ponosni što su stručni žiri i javnost prepoznali kvalitet hotela.

Nagrada nas motiviše da konstantno unapređujemo kvalitet ponude, posebno kada je riječ o kongresnom turizmu.

Jelena Đurašković, General Manager, Palmon Bay Hotel & Spa, Igalo

17. Best Special Venue

Opera & Theatre Madlenianum, Belgrade

18. Best Rooftop Venue

Katarina Stojanović, Marketing Director, Restaurant Top of the Hub, Belgrade
Katarina Stojanović, Marketing Director, Restaurant Top of the Hub, Belgrade

Zahvaljujemo se SEEbtm magazinu i portalu Kongresniturizam.com na divnoj večeri i prilici da učestvujemo na manifestaciji kao što je dodela SEEbtm Awards za najuspešnije ugostiteljske objekte u 2016. godini.

Nagrada za „Best Rooftop Venue″ nam daje podstrek da nastavimo da se trudimo kako bi naš restoran i dalje bio na mapi vodećih prostora za organizaciju korporativnih događaja.

Ono što restoran Top of the Hub čini prepoznatljivim je svakako panoramski pogled na ceo Beograd, što ujedno predstavlja i naš zaštitini znak, tako da nam je nagrada za najbolji rooftop prostor najbolja potvrda našeg dosadašnjeg rada.

Katarina Stojanović, Marketing Director, Restaurant Top of the Hub, Belgrade

19. Best Wellness & SPA Hotel

Jelena Radivojević, Chief of Reception, Hotel Premier Aqua, Vrdnik
Jelena Radivojević, Chief of Reception, Hotel Premier Aqua, Vrdnik

Kao i svake godine SEEbtm predstavlja pravi događaj koji se iščekuje sa posebnom energijom. Hvala Vam što postojite i što uspevate da nas hotelijere skupite zajedno da pored sumiranja rezultata, razmene poslovnih ideja uspemo uvek da se dobro zabavimo uz odličan bend i naravno ukusnu hranu.

Nagrada „Best Wellness and Spa Hotel″ za nas predstavlja rezultat našeg rada u okviru četvorogodišnjeg postojanja hotela.

Vlasnik koji je vizionar koji svoje ideje sprovodi u delo, dobar menadžment koji sa svojim timom ljudi uspeva da pruži vrhunsku uslugu i naravno naši gosti koji su prepoznali kvalitete, glasali za nas i zajedno sa portalom Kongresniturizam.com nam dodelili najvredniju nagradu.

Naš zadatak je da sačuvamo kvalitet i još ga nadogradimo, edukujemo kadar, učinimo da svaki gost bude zadovljan i sledeće godine sačuvamo titulu kao „Best Wellnesa and Spa Hotel″.

Jelena Radivojević, Chief of Reception, Hotel Premier Aqua, Vrdnik

20. Best Hotel for Team Building

Grand Hotel Bernardin, Portorož

21. Best Business Hotel near Airport

Hotel Aristos, Zagreb
Hotel Aristos, Zagreb

Nagrada „Best Business Hotel near Airport″ za Hotel Aristos predstavlja potvrdu dugogodišnjeg kvalitetnog rada svih njegovih zaposlenika, a ujedno je i rezultat kontinuiranog unapređivanja usluge.

Sama činjenica da je Hotel Aristos prepoznat kao vrhunski poslovni hotel od strane poslovnih i kongresnih klijenata ima veliko značenje jer upravo oni čine jedan od najzahtjevnijih segmenata gostiju koji uvijek traže visoku razinu usluge, profesionalnost, povjerenje i pouzdanost.

U hotelskom poslovanju, cilj i najveće priznanje jest zadovoljan gost, stoga izbor i nagrada od strane klijenata i struke, svakako je dobar pokazatelj i pozitivan poticaj za daljnji rad.  

Nikolina Štorga, Sales and Marketing Manager, Hotel Aristos, Zagreb

22. Best Venue for Car Launch

Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens
Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens

Dobivena nagrada „Best Venue for Car Launch″ veliko je priznanje svim dosadašnjim aktivnostima i uspješno realiziranim događanjima s obzirom na to da, od samog otvaranja Dubrovačkih vrtova sunca u 2009. godini, strateški radimo na promociji našeg resorta i grada Dubrovnika kao idealne destinacije za evente iz automobilske industrije.

U 2016. godini ostvarili smo više od 16 tisuća noćenja iz autoindustrije, a već početkom sljedeće godine očekujemo 7.500 noćenja na globalnoj prezentaciji Nissan Micre.

To je potvrda ekskluzivnosti naših sadržaja, visoke usluge i predanosti čitavog tima, ali i kvalitete Dubrovnika, koji postaje sve traženiji za organizaciju ovakvih događanja.

Iva Svetac, Marketing & PR Manager, Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens

Fotografije sa SEEbtm Party-a 2016 možete pogledati ovde, a video sa delićem atmosfere možete pogledati na https://youtu.be/9ad-veZf5so.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.