Gabriela Ditetova nova generalna direktorka hotela Radisson Blu Old Mill u Beogradu

0
3696

Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade sa velikim zadovoljstvom objavljuje imenovanje Gabriele Ditetove na poziciju novog generalnog direktora poslovanja od 01. avgusta 2016 godine.

Gabrijela Ditetova poreklom je iz Češke i na čelu beogradskog hotela Radisson Blu Old Mill zameniće Tomasa Sviku (Thomas Swieca) koji preuzima novu poziciju generalnog direktora hotela u globalnoj organizaciji Radisson Blu brenda u Rigi (Letonija).

Sa više od 20 godina radnog iskustva u hotelskoj industriji, Gabriela na ovo radno mesto stupa donoseći bogato iskustvo u oblasti prodaje i marketinga, rukovođenja i operativnog upravljanja.

Pre preuzimanja nove pozicije, karijeru je gradila na brojnim rukovodećim pozicijama u hotelima u: Bratislavi (Slovačka), Bukureštu (Rumunija), Sarvaru (Mađarska), Sofiji (Bugarska) i Pragu (Češka).

Na mesto generalnog direktora u okviru Carlson Rezidor hotelske grupacije stupa decembra 2008. godine i to na čelu Park Inn by Radisson Ostrava hotela (Češka), nakon toga karijeru nastavlja kao generalni direktor Park Inn by Radisson Sochi (Rusija), a u Beograd 01. avgusta stiže nakon rukovodeće pozicije u hotelu Park Inn by Radisson Nevsky St. Petersburg (Rusija).

Ditetova će biti odgovorna za operaciju hotela sa fokusom na rast, razvoj i budućnost kompanije u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.