DANI TURIZMA 2013 SARAJEVO

0
3868

DANI TURIZMA 2013 SARAJEVO

Datum održavanja:  27 – 29. mart 2013. godine

Mesto održavanja:  KJP Centar „Skenderija“, Sarajevo, BiH

Web: www.skenderija.ba

Kratak opis:

Sajamska manifestacija  „Dani turizma“ održaće se od 27. – 29.03.2013.godine u KJP Centru „Skenderija“, Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Ova manifestacija, u okviru koje se održavaju 36. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, turistička berza i 3. Međunarodni sajam hotelsko – ugostiteljske opreme i keteringa, pruža mogućnost da se na jednom mestu, putem prezentacije domaćih i stranih izlagača, te bilateralnih susreta – zainteresovanim poslovnim ljudima iz industrije turizma, ali i brojnim posetiocima –  učine dostupnim informacije o aktuelnim trendovima u turističkoj ponudi, kod nas i u svetu.

Cilj ove manifestacije je putem prezentacije ponude turističkih odredišta i usluga – osigurati podršku u planiranju, pripremi i realizaciji sledeće turističke sezone.

Na 3.Međunarodnoj turističkoj berzi će turističke zajednice, agencije, hoteli, moteli i ostali iz branše vršiti prodaju i ugovaranje turističkih aranžmana za narednu sezonu.

Pored  36. Međunarodnog sajam turizma i ugostiteljstva, turističke berze i 3. Međunarodnog sajama hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa, održaće se i  i 2. Sajam kafe  Sarajevo Espresso specialista  i 6. Međunarodno takmičenje učenika ugostiteljskih i turstičkih škola.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.