CITY HOTEL SA STILOM – FALKENSTEINER HOTEL BELGRADE****S

Odredište za posao, ali i zabavu

0
3999

Hotel raspolaže sa 170 soba i apartmana koje se izdvajaju svojim unikatnim uređenjem i brojnim dizajnerskim detaljima, izuzetnim konferencijskim prostorom za sve prilike – od poslovnih sastanaka, velikih konferencija do grandioznih venčanja.

Za uživanje je rezervisan Pink Topaz a la carte restoran, Cigar lounge, City SPA sa saunama, prostorijama za masažu i fitness područjem kao i moderan Business Lounge sa panoramskim pogledom na grad.

Welcome home!

U Beogradu, ekonomskom centru Srbije, moguće je napraviti odličan spoj između posla i slobodnog vremena. Bilo da se radi o sastancima, seminarima ili banketima, u hotelu Belgrade Vam na raspolaganju stoje sale za konferencije na površini od 700 m² zarad savršene organizacije Vašeg prijema.

Na prvom spratu postoje ukupno 4 sale za konferencije i 2 sale za sastanke različitih veličina. Četiri od ovih sala se mogu spojiti u dve veće za po 130 osoba, odnosno razdvojiti pokretnim zidom. Ove sale se mogu koristitii za manje bankete, zatim za druge vrste prijema, ali i u svrhe predavanja ili seminara.

Najmodernija tehnička oprema za konferencije s velikim LED ekranom, DVD uređajem, projektorom i platnom, mikrofonom, pristupom Internetu (WiFi), kabinom za prevođenje i flip chart-om.

U konferencijskom foajeu se nalazi veliki prostor namenjen za posluženje kafe pauza ili laganog radnog ručka, a nameštena je na način da se može svrsishodno koristiti u svakoj prilici.

Velika banketna sala od 300 m², ekskluzivnog dizajna, poslužiće za nezaboravno venčanje.

Najbolji doručak u gradu

Bilo da planirate brojne poslovne sastanke ili uzbudljivu turističku posetu gradu, kvalitetan doručak dobar je početak svakog uspešnog dana. No, tu nije kraj gastronomskoj avanturi u restoranu Pink Topaz. Internacionalna kuhinja spojena sa lokalnim specijalitetima biće poseban kulinarski doživljaj za vaš poslovni ručak, kao i romantičnu večeru za dvoje.

U centru zabave

Falkensteiner hotel Belgrade sjajno je odredište za poslovne ljude i kongresni turizam koje pruža sve udobnosti zahtevane od strane internacionalnih turista. Isto tako, ovo je idealna polazna tačka za sve ljubitelje zabave, hotel se nalazi svega na par minuta od Casina, klubova na reci i staza za džogiranje i vožnju bicikla uz Dunav. Ljubitelji šopinga mogu lagano prošetati do najvećih tržnih centara u Srbiji – TC Ušće i Delta City.

Bilo da ste na poslovnom putu, učestvujete na međunarodnoj konferenciji, želite da provedete nezaboravan vikend ili uživate u noćnom životu grada koji nikada ne spava – Falkensteiner Hotel Belgrade****s će zadovoljiti sva vaša očekivanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.