Ceptor – Centar za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine

0
3676
Ceptor - Center for Economic and Technological Development of Vojvodina
Ceptor - Center for Economic and Technological Development of Vojvodina

Kongresni_turizam-MEMBER-GoldCentar je otvoren u cilju da se u prijatnom ambijentu, u srcu Fruške gore, afirmiše kongresni turizam, da se na jednom mestu okupe domaći i strani investitori, preduzetnici, naučnici, da se organizuju marketinške, administrativne, naučne i druge aktivnosti, kao i da se održavaju prezentacije, savetovanja, simpozijumi i seminari.

Pored neizmernog bogatstva prirode, udobnosti moderno koncipiranog objekta, kulinarskih specijaliteta, profesionalnog odnosa i ljubaznog osoblja, gostima se u Centru pruža smeštaj u 31 savremeno opremljenim sobama i apartmanima (sve sobe su opremljene LCD televizorima, klima uređajima, sefom za odlaganje ličnih stvari, kupatilima i terasom), i one pružaju savršen odmor u mirnom i skrovitom okruženju.

U okviru centra se nalaze 4 konferencijske sale:

  • Atrijum salom sa 120 mesta, idealnom za održavanje većih poslovnih skupova, funkcionalno povezanom sa coffee break barom.
  • Prezident (16 mesta),
  • Board (12 mesta) i
  • Smart (25 mesta).

Sve sale su opremljene savremenim audio-projekcionim sistemima, konferencijskim stolovima i stolicama i omogućavaju da se u njima ostvari najviši nivo kvaliteta prezentacija uz stručnu pomoć tehničkog lica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.