Career Days 2017- Do posla te deli samo speed dating

0
2577
Career Days 2017 - speed dating
Career Days 2017 - speed dating

 

Hajde da zajedno prođemo kroz iskustva koja ti je Career days pružio poslednjih par meseci!

Šta bi izdvojio/la  kao najzanimljivije i najkorisnije? Radionice na kojima si naučio/la kako da napišeš CV, tribinu sa ambicioznim govornicima, ili ”Dan uspeha”? Svi ovi događaji predstavljali su pripremu za finalni i presudni događaj –  speed dating!

Speed dating je poslednji od „4 koraka do posla” koje ti je pružio ovogodišnji Career days. Pored mnoštvo  delegata učestvuju i poznate kompanije Delhaize, Outosource Insurance Professionals, Milšped i Fresenius Medical Care. Ove kompanije se takođe istuču po tome što posebnu pažnju posvećuju ulaganju u svoje zaposlene, naročito mlade. Upravo zbog toga na speed dating dolaze sa velikim brojem  pozicija za posao ili praksu. Možda jedna od njih čeka baš tebe. Svestan istine da se ovakve prilike ne propuštaju, požuri i prijavi se na sledećem linku.

AIESEC je najveća organizacija studentska organizacija na svetu. Postoji u više od 120 zemalja. Izazovi sebe, postani lider, upoznaj nove ljude i proširi svoja znanja iz oblasti marketinga, IT-a, prodaje i administracije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.