BRIONI otvaraju novi butik u hotelu Excelsior

0
2748
Mamas corner beauty and kids bar

„Brioni” se otvaraju u Dubrovniku – istinskom dragulju Jadrana – u okviru prestižnog hotela Excelsior, sagrađenog u starom gradu 1907. godine, koji je ugostio poznate ljude kao što su Kraljica Elizabeta II, Margaret Tačer, Rodžer Mur, Elizabet Tejlor i Ričard Barton, imena koja su neizbežno povezana sa ostrvima Brioni, kao i sa legendarnim butikom „Brioni“ u Rimu.

Excelsior

„Prvi put kada su „Brioni“ otišli sa druge strane Jadrana bilo je 1971. godine, zbog modne revije u Zagrebu i u Trogiru u Dalmaciji“, podseća Andrea Perrone, CEO „Briona“, „a to pokazuje kako je naša kompanija uvek bila pionir u svetu mode. Trenutni razvoj u ovom delu Evrope predstavlja veoma interesantnu perspektivu za „Brione“, a osim toga naše ime je duboko povezano sa ovim delom sveta: ostrva Brioni su bili jedno od najekskluzivnijih odmarališta u prvoj polovini dvadesetog veka i razlog zbog kojeg i nazivamo sebe „Brioni“.

Danas smo odabrali hotel Excelsior, koji je isto toliko divno i ekskluzivno odmaralište sa čarima Rivijere, kao što je bilo i na početku dvadesetog veka, isto kao i ostala mesta u kojima imamo butike, kao što su Portofino, Kapri i Kan“.

SHARE
Prethodni tekstEko-restoran otvoren u Varni
Sledeći tekstKreativnost u izgradnji poslovanja – Belgrade Design Week
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.