Bernardin Group Resorts & Hotels – SAVRŠENO MESTO NA „VRHU“ OBALE JADRANSKOG MORA

0
3670
Grand hotel Bernardin, Portoroz

GH Metropol at nightBernardin Group & Hotels obuhvata 4 resorta – St. Bernardin, Adriatic Resort & Convention Centre; Metropol Resort; San Simon Resort i Salinera Bioenergy Resort, sa ukupno 1.645 hotelskih soba i 3.290 mesta u 30 višenamenskih sala koje imaju najsavremeniju tehniku i dnevno svetlo. Dodatne atrakcije uključuju bazene, wellness centre, kazina i privatnu marinu. Promovišući Istru i slovenačku rivijeru, Bernardin Group pruža usluge najvišeg kvaliteta na nekim od najatraktivnijih lokacija na Jadranu – Portorož, Izola i Strunjan.

Najvažniju ulogu u kongresnoj industriji u okviru Bernardin Group-a ima St. Bernardin, Adriatic Resort & Convention, hotelski kompleks koji se nalazi na samoj obali između srednjevekovnog Pirana i modernog Portoroža. On gostima nudi boravak u nekom od tri hotela, od kojih je Grand Hotel Bernardin sa pet zvezdica prvi i najveći kongresni hotel u Sloveniji, sa 241 sobom i apartmanom, zatim Hotel Histrion sa četiri zvezdice u kome se nalazi 276 soba i Hotel Vile Park sa tri zvezdice i 239 soba.

Kongresni centar St. Bernardin, najveći hotelski kongresni centar u Sloveniji, ima 19 dvorana sa ukupnim kapacitetom od 2.615 mesta. Conference hall EuropaNajveća kongresna dvorana Evropa može da primi 1.100 osoba u teatar postavci. Višenamenska funkcija kongresnog centra sa najsavremenijom tehničkom opremom omogućava organizaciju različitih događaja: kongresa, seminara i radionica, poslovnih sastanaka, novinarskih konferencija, kao i modnih revija i raskošnih banketa.

Kongresni centar Metropol u Grand hotelu Metropol je idealan za organizaciju konferencija, seminara i drugih događaja.

Naš kongresni centar, koji se nalazi u neposrednoj blizini Portoroža, na raspolaganju ima 5 moderno opremljenih višenamenskih sala, recepciju, kancelariju i veliko predvorje namenjeno izlagačima i druženju tokom pauze. Stalno prisustvo hotelskog osoblja garantuje uspešnu i profesionalnu realizaciju događaja.

Pitate se onda, zašto odabrati baš Bernardin Group Resorts & Hotels? Zato što kada ih jednom pronađete na vrhu obale Jadranskog mora, sve ćete povezivati samo sa rečju “VRH”; lokaciju, sadržaje, ljude. Kada ga jednom doživite, nikada ga nećete zaboraviti. I na kraju, Bernardin Group Resorts & Hotels nisu jedini, ali jesu jedan od najboljih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.