Tulip Inn Putnik Belgrade*** – Beograd bogatiji za savremen hotel poslovnog tipa

0
5489

Tulip Inn sobaNakon dvogodišnje rekonstrukcije Tulip Inn Putnik Belgrade je otvoren 30. novembra 2010 godine. Hotel je pridružen internacionalnom lancu hotela Golden Tulip Hospitality Group, koji pod svojim okriljem, širom sveta ima 1072 hotela.

Ovaj, osmi po veličini lanac u svetu, ima 83.000 soba svih kategorija koje poslovnim ljudima i turistima nude udoban, funkcionalan smeštaj i jedinstven inovativan koncept bara i restorana. Beogradski Tulip Inn Putnik Belgrade je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima.

Ima 84 standardne sobe, 12 apartmana i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe i apartmani su opremljeni radnim stolom, telefonom, radio i TV setom, minibarom, klimom i imaju prozore koji se otvaraju. Sobe su prijatne i odgovaraju potrebama savremenog poslovnog čoveka.

Konferencijska sala može odgovoriti na najrazličitije zahteve klijenata. Sa dnevnim svetlom i savremenom audio-video opremom i maksimalnim kapacitetom od 150 osoba u teatar stilu sedenja, idealna je za organizaciju poslovnih i privatnih događaja. Svim gostima hotela je omogućen besplatan pristup bežičnom internetu.

Uživanje u kulinarskim specijalitetima je moguće u hotelskom restoranu Nevski, koji je otvoren za goste hotela, ali i sve one koji bi da uživaju u internacionalnoj kuhinji. Ovaj restoran, kameleonskog tipa, se lako prilagođava najrazličitijim zahtevima klijenata. Postoji mogućnost podele na dva dela i organizovanja poslovnog ručka, svadbene ili rođendanske proslave, različizih prezentacija. U sklopu hotela nalazi se i Absoult café bar u kome u kasnim satima možete uživati u piću.

Fitness i SPA centar se prostire na 1000 m2 i ima teretanu sa najsavremenijom opremom, sale za vežbanje, zatvoren bazen, saunu, whirpool, kozmetičke tretmane i masaže.

Za goste hotela je na raspolaganju besplatan parking sa 29 mesta i koja su podTulip Inn banket sala budnim okom obezbeđenja.

Tulip Inn se nalazi u stecištu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma. U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda koje treba videti.

MICE kontakt
Milica Tošić
Telefon: +381 60 22 59 804
E-mail: mtosic@tulipinnputnikbelgrade.com

Adresa:
Palmira Toljatija 9,
11070 Novi Beograd
Srbija
Telefon: +381 11 2259999
Fax: +381 11 2259888
E-mail: info@tulipinnputnikbelgrade.com
Web site: www.tulipinnputnikbelgrade.com

SHARE
Prethodni tekstNevladine organizacije u regionu
Sledeći teksteTalk 2011
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.