All-Stars Index – Top 20 organizatora događaja i agencija

0
146

Eventex Awards je objavio listu 20 najboljih organizatora događaja i agencija iz celog sveta kao deo All-Stars Index.

Global Event Awars predstavljaju najinovativnije, najkreativnije i najefektnije događaje iz sveta, a takmičenje se održava od 2011. godine i učestvuje preko 70 zemalja. Indeks se formira na osnovu rezultata koji su ostvareni u protekle četiri godina – zlatnih, srebrnih i bronzanih trofeja, dok se poeni dobitnika grand prix nagrada udvostručavaju.

„U poslednjih sedam godina, imali smo tu čast da vidimo neke od najinovativnijih i najkreativnijih događaja iz sveta. Znamo da iza svakog dobrog događaja stoji još bolji tim koji želi da učesnicima pruži nezaboravno iskustvo. Ove agencije i organizatori događaja nas stalno inspirišu i zaista zaslužuju pohvalu za svoj rad. To je upravo razlog zbog kog postoji Eventex All-Stars i zbog čega nakon svake dodele Eventex Awards lista bude dopunjena novim podacima″, rekao je Ovanes Ovanessian, ko-osnivač Eventex Awards i Weemss.

Kompletna lista pobednika dostupna je na eventex.co/all-stars.

Kako biste imali šansu da budete deo All-Stars Index-a i iskoristite pogodnosti produženog roka za registraciju, posetite eventex.co/all-stars.

Ceremonija će biti održana online 6. marta 2018. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here