All-Stars Index – Top 20 organizatora događaja i agencija

0
2665

Eventex Awards je objavio listu 20 najboljih organizatora događaja i agencija iz celog sveta kao deo All-Stars Index.

Global Event Awars predstavljaju najinovativnije, najkreativnije i najefektnije događaje iz sveta, a takmičenje se održava od 2011. godine i učestvuje preko 70 zemalja. Indeks se formira na osnovu rezultata koji su ostvareni u protekle četiri godina – zlatnih, srebrnih i bronzanih trofeja, dok se poeni dobitnika grand prix nagrada udvostručavaju.

„U poslednjih sedam godina, imali smo tu čast da vidimo neke od najinovativnijih i najkreativnijih događaja iz sveta. Znamo da iza svakog dobrog događaja stoji još bolji tim koji želi da učesnicima pruži nezaboravno iskustvo. Ove agencije i organizatori događaja nas stalno inspirišu i zaista zaslužuju pohvalu za svoj rad. To je upravo razlog zbog kog postoji Eventex All-Stars i zbog čega nakon svake dodele Eventex Awards lista bude dopunjena novim podacima″, rekao je Ovanes Ovanessian, ko-osnivač Eventex Awards i Weemss.

Kompletna lista pobednika dostupna je na eventex.co/all-stars.

Kako biste imali šansu da budete deo All-Stars Index-a i iskoristite pogodnosti produženog roka za registraciju, posetite eventex.co/all-stars.

Ceremonija će biti održana online 6. marta 2018. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.