Agencija Eures tim – Poverenje je ključ za uspešnu saradnju

0
1914

1. Koliko dugo traje saradnja Renault Nissana i agencije Eures-tim-a?

Suradnja je na obostrano zadovoljstvo započela 2006. godine i s većim ili manjim intenzitetom traje i  danas.

2.  Šta  je glavni sastojak za dugogodišnju saradnju između Renault Nissana  i agencije Eures tim?

Povjerenje. Izgradili smo profesionalni i ljudski odnos koji odlično funkcionira a to nije lako u današnjem poslovnom svijetu. Naravno, to ne bi bilo moguće da nemamo povjerenje u agenciju koja je postala naš strateški partner u svim oblicima evenata koje organiziramo.

3. Šta to čini agenciju Eures tim ispred svih drugih s kojima ste radili (kada govorimo o organizaciji  događaja, edukacija, sastanaka, tim bildinga za vašu kompaniju)?

Ljudi. Visok nivo profesionalnosti cijelog tima koji druge agencije ili nemaju ili jednostavno ne mogu pružiti.  Da ne zvučimo pretenciozno ali za njih nema stvari koju ne mogu odraditi i to u najkraćem roku, pouzdano, profesionalno s svojim posebnim „štihom“.

4.  Najdraži event u organizaciji Eures tima?

Zadnji Team building za regionalni Renault-Nissan Adriatic tim. Bila sam u organizacijskom timu i kasnije bila dio eventa pa znam šta smo sve prošli ali rezultat  koji smo dobili na kraju, nadmašio je sva naša očekivanja.

5.  Rado se sećate…

…početka naše suradnje i našeg prvog formalnog sastanka. Nakon toga usljedilo je puno lijepih trenutaka koje smo proveli i odradili zajedno.

6.  Šta očekujete od buduće saradnje?

Suradnja koju imamo danas je stvarno odlična i veselim se što ćemo i ubuduće timski raditi neke nove evente na obostrano zadovoljstvo.

I.P.

SHARE
Prethodni tekstSekretar-ica / LA
Sledeći tekstHotel Aristos – Hotel s dušom i stilom, hotel u koji se želite vratiti…
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.