Agencija AS Kongresni Servis, Zagreb, Hrvatska

0
2422

Sve vrste događanja bez obzira na vrstu i veličinu danas zahtijevaju povezanost. Povezanost predavača s publikom, učesnika međusobno, organizatora sa svima.

Projekcijski sistemi, interaktivno glasanje, simultano prevođenje, prezentacijski management, informatička oprema ili mikrofonski sistemi samo su dio ponude zbog koje će vaš event biti upamćen po dobrom. Tu su i sustavi za ozvučenje, tweet wallovi i multimedijski e-posteri… a ako želite prenijeti informacije i onima koji fizički ne mogu biti na licu mjesta, koristiti će vam usluge video snimanja, prijenosa ili web streaminga.

Posljednja u nizu inovacija koje je AS Kongresni servis donio na tržište naša je mobilna event aplikacija asappx. Izgrađena na fleksibilnoj i provjerenoj platformi, asappx aplikacija će u potpunosti biti prilagođena identitetu vašeg eventa – i vizuelno i sadržajem. Na raspolaganju je preko 25 funkcijskih modula, od Programa, Predavača i Materijala, preko Push notifikacija i Mapa, sve do Glasanja, Q&A messaginga, Anketa, Check-ina i MatchMakinga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.