ACE of M.I.C.E. – Rast novog svetskog kongresnog tržišta

ACE of M.I.C.E.

0
5044
ACE of M.I.C.E.
ACE of M.I.C.E.

ACE of M.I.C.E. Exhibition je vodeći regionalni događaj za sastanke, podsticajna putovanja, konferencije, događaje i poslovna putovanja. Drugo izdanje ovog sajma organizovano je ove godine u glavnom gradu Turske, u Istanbulu.

ACE of M.I.C.E.
ACE of M.I.C.E.

Događaj je okupio 11.687 profesionalaca i preko 269 kompanija izlagača iz 25 zemalja i 656 gostujućih kupaca iz različitih udruženja, agencija i korporacija.

ACE of M.I.C.E. Exhibition 2015 je takođe obuhvatio raznovrsne okrugle stolove i konferencije tokom tri dana na kojima je prezentacije održalo 70 stručnjaka. Učesnici će na trodnevnom događaju imati priliku da prisustvuju zakazanim sastancima sa lokalnim i međunarodnim gostujućim kupcima, učestvuju u seminarima, zabavama za umrežavanje i sl. Dok će se na ACE of M.I.C.E. Awards Ceremony, 17. marta 2016. godine, koji okuplja više od 2.500 predstavnika profesionalaca iz lokalne kongresne industrije, izabrati najbolji za 2015. godinu.

Regionalni sektor poslovnih okupljanja se sve više razvija – uključujući zemlje Mediterana, Istočne Evrope, Bliskog Istoka i oko Crnog Mora.
A Turska je posledično postala izuzetno značajna destinacija i tržište, pri čemu se Istanbul još od 2010. godine rangira među deset najboljih destinacija za kongresni turizam na međunarodnom nivou.

B2B sastanci = Poslovna moć sajma

Program gostujućih kupaca, koji predstavlja najvažniji korak sajma ACE of M.I.C.E., okupio je domaće i međunarodne kongresne kompanije uz gostujuće kupce iz Turske i celog sveta.

ACE of M.I.C.E.
ACE of M.I.C.E.

Kompanije za podsticajna putovanja, profesionalni organizatori kongresa i sportskih događaja, event kompanije, kompanije za destinacijski menadžment, agencije za kongresni i poslovni turizam, PR agencije i agencije za odnose sa javnošću održale su unapred zakazane B2B sastanke putem internet sistema.
Sastanci su trajali po 20 minuta i bili su od velike koristi učesnicima.

Gostujući kupci koji su došli iz celog sveta uspostavili su čvrste poslovne veze sa turskim kompanijama koje se posluju u okviru kongresne industrije. Broj gostujućih kupaca na sajmu je povećan u poređenju sa prošlom godinom, pa je tako povećan i broj sklopljenih poslova.

Treći ACE of M.I.C.E. Exhibition sajam organizovaće se u Kongresnom centru Istanbul (ICC) i Istanbul Lutfi Kırdar – ICEC i trajaće od 16. do 18. marta 2016. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.