88 Rooms Hotel najpopularniji hotel u Srbiji prema Trip Advisor-u

0
2975
88 Rooms Hotel Belgrade - soba

Osim što se našao na prvom mestu kao najpopularniji hotel u Srbiji, 88 Rooms Hotel Belgrade je prema mišljenju putnika drugi na listi i u kategorijama „10 najpopularnijih hotela sa izuzetnom uslugom“ i „10 najpopularnijih hotela sa najboljim cenama“.

– Ponosni smo na ovu elitnu nagradu i na činjenicu da se ona dodeljuje na osnovu utisaka korisnika hotelskih usluga.

Velika je čast kada nas sami gosti svrstaju u vrh najpopularnijih hotela, a ono što nas izdvaja od ostalih hotela je upravo originalan koncept koji je usklađen sa potrebama gostiju.

Pored toga, moram da priznam da je ovo veliki uspeh za nas, imajući u vidu da smo 88 Rooms Hotel otvorili pre nepunih godinu dana, istakao je Nikola Avram, suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mountain Resort, kojoj je povereno upravljanje hotelom.

88 Rooms Hotel je otvoren u februaru prošle godine u centru Beograda. Hotel je zasnovan na osnovama modernog hotelijerstva, a ujedno je to prvi hotel uređen prema feng šui principima.

Pored 88 soba i apartmana, hotel raspolaže konferencijskim prostorom i „rooftop” restoranom koji je smešten na krovu šestospratnice, odakle se pruža izvanredan pogled na Beograd i obale Dunava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.