25-ti Godišnji svetski kongres omladinskog turizma (WYSTC) u Beogradu

0
2401
WYSTC 2016
WYSTC 2016

25-ti godišnji Svetski kongres omladinskog turizma (WYSTC) će se održati u Beogradu, Srbija, u hotelu Crowne Plaza, od 20. do 23. septembra 2016. godine.

Zvanično podržan od strane Svetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija, WYSTC je vodeći poslovni događaj na globalnom nivou u oblasti omladinskog, studentskog i obrazovnog turizma. Tokom ova tri dana, odvijaće se direktni poslovni sastanci, obiman obrazovni program i niz društvenih događaja usmerenih na umrežavanje.

Direktor WYSE Travel Confederation, glavnog organizatora skupa, Dejvid Čepmen izjavljuje „Oduševljeni smo što je Srbija destinacija domaćin za naš 25. godišnji skup i veoma željno iščekujemo susret predstavnika globalne zajednice omladinskog turizma sa jedinstvenim gradom Beograom u septembru.

Mladi turisti čine približno 272 miliona od ukupno 1,2 milijarde međunarodnih turističkih poseta u 2015. godini. Stoga, omladinski turizam predstavlja značajan i rastući segment tržišta koji doprinosi ekonomskom, društvenom i kulturnom razvoju mnogih destinacija širom sveta.

WYSTC je jedinstvena poslovna i obrazovna prilika koja će potpomoći razvoj i rast receptivnog turizma u Srbiji i doprineti celokupnoj ekonomiji.

Pod jednim krovom, WYSTC privlači preko 450 profesionalaca u turizma iz 100 zemalja sveta. Još važnije, na skupu učestvuje i preko 80 međunarodnih kupaca turističkih usluga koji su u potrazi za novim i jedinstvenim proizvodima, uslugama i iskustvima koje bi uključili u svoje programe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.