25-ti Godišnji svetski kongres omladinskog turizma (WYSTC) u Beogradu

0
2955
WYSTC 2016
WYSTC 2016

25-ti godišnji Svetski kongres omladinskog turizma (WYSTC) će se održati u Beogradu, Srbija, u hotelu Crowne Plaza, od 20. do 23. septembra 2016. godine.

Mamas corner beauty and kids bar

Zvanično podržan od strane Svetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija, WYSTC je vodeći poslovni događaj na globalnom nivou u oblasti omladinskog, studentskog i obrazovnog turizma. Tokom ova tri dana, odvijaće se direktni poslovni sastanci, obiman obrazovni program i niz društvenih događaja usmerenih na umrežavanje.

Direktor WYSE Travel Confederation, glavnog organizatora skupa, Dejvid Čepmen izjavljuje „Oduševljeni smo što je Srbija destinacija domaćin za naš 25. godišnji skup i veoma željno iščekujemo susret predstavnika globalne zajednice omladinskog turizma sa jedinstvenim gradom Beograom u septembru.

Mladi turisti čine približno 272 miliona od ukupno 1,2 milijarde međunarodnih turističkih poseta u 2015. godini. Stoga, omladinski turizam predstavlja značajan i rastući segment tržišta koji doprinosi ekonomskom, društvenom i kulturnom razvoju mnogih destinacija širom sveta.

WYSTC je jedinstvena poslovna i obrazovna prilika koja će potpomoći razvoj i rast receptivnog turizma u Srbiji i doprineti celokupnoj ekonomiji.

Pod jednim krovom, WYSTC privlači preko 450 profesionalaca u turizma iz 100 zemalja sveta. Još važnije, na skupu učestvuje i preko 80 međunarodnih kupaca turističkih usluga koji su u potrazi za novim i jedinstvenim proizvodima, uslugama i iskustvima koje bi uključili u svoje programe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.