2. Sajam vina – BeoWine Fair

0
3194

2. Sajam vina – BeoWine Fair

Datum odrzavanja: 24-27.2.2011.

Mesto odrzavanja:    Beogradski sajam, Beograd, Srbija

Web: www.beogradskisajamturizma.rs

Sajam vina je nova manifestacija na Beogradskom sajmu na kojoj se predstavlja jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji – proizvodnja i distribucija vina. Na Sajmu vina se intenzivno promoviše i vinski turizam, a održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposećenijih sajmova, jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkoj privredi.

Na jednom mestu predstavljaju se najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina, kompanije koje distribuiraju ovo “piće bogova”.

Organizatori Sajma vina nastoje da neka dešavanja postanu zaštitni znak ove manifestacije. Svake godine održava se nekoliko takmičenja – za najbolje domaće vino, za najbolje vino Sajma i takmičenje somelijera. Aukcijska prodaja vina jedan je od nezaobilaznih segmenata ove smotre, a na štandovima izlagača svakodnevno se organizuju i brojne degustacije.

SHARE
Prethodni tekst33. SAJAM TURIZMA (IFTA)
Sledeći tekst33. Međunarodni sajam nautike
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.