10. GODIŠNJA GASTROENTEROLOŠKA KONFERENCIJA U SARAJEVU

Promo Tours, Sarajevo

0
5341

Format simpozija uključuje prezentacije i demonstracije regionalnih i međunarodnih stručnjaka sa dva state-of-the-art predavanja i simpozija za medicinske sestre.

U prethodnim godinama između 600-800 učesnika je učestvovalo na svakoj Gastroenterološkoj konferenciji. Većina učesnika dolazi iz regiona jugoistočne Evrope, a predavači iz cijelog svijeta. Tehnički izazovi za ovako veliku organizaciju su brojni. Od obezbjeđivanja adekvatnog smještaja i organiziranja gala večera do stručnih tehničkih detalja kao što su live endoskopski simpoziji.

Koncept konferencije se temelji na iznimno pozitivnom odgovoru sa prethodnih susreta.

Svaki uspješan kongres je rezultat mnogih sedmica detaljnih priprema. Događaji poput kongresa uključuju mnoge složene interakcije, dakle, oni moraju upravljati profesionalno, promišljeno i pažljivim akcentom na detalje.

Radionica Endoskopije će se prenositi uživo iz sale u konferencijsku dvoranu. Ova događaj je od interesa za gastroenterologe, onkologe, interniste, hirurge, medicinske sestre, te studente medicine.

Ova konferencija je organizirana od strane Promo Tours agencije iz Sarajeva kao vodeće poslovne agencije u oblasti kongresnih dešavanja, seminara u posljednjih četrnaest godina. Njihov stručni tim pruža sveukupne radnje na temelju detaljnih planiranja u svim fazama projekta.


Filozofija Promo Tours-a je da se ponaša kao pravi partner vođen strašću, predanošću i profesionalnošću. Promo tours agencija dosljedno jača kvalitetu i kreativnu vrijednost svojih proizvoda, jer radi prema svojoj viziji i želji da ostane prepoznata kao poslovna-turistička agencija na regionalnim i europskim tržištima.

Neki od kongresa u 2014. god. u organizaciji Promo Tours agencije

– ERA-EDTA CME Kurs, Sarajevo, 22. mart 2014. god.

– III Kongres AGP/FM SEE, Sarajevo, 19.- 22. septembar 2014. god.

– 1. Kongres Ortopeda i Traumatologa BiH, Jahorina, 20.- 22. septembar 2014. god.

www.promotours.ba

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.