„International Travel and Destination Expo“ – ITDE

0
575

„International Travel and Destination Expo“ će se održati od 24. – 27.11. 2011.godine u hotelu „Le Méridien Lav“ u Splitu.

ITDE je novi korak u modernijem i kreativnijem smjeru turističkih sajmova. Riječ je o četverodnevnom B2B (Business-to-Business) i B2C (Business-to-Consumer) okupljanju na kojem ćete steći uvid u najnovije svjetske trendove putovanja i turističke ponude. Biti će to izvrsna prilika za upoznavanje novih poslovnih partnera, tvrtki koje se žele predstaviti na tržištu ili pak pronaći svoje nove zastupnike. Očekujemo prisustvo manjih i većih putničkih agencija, tour operatora, on-line booking servisa, časopisa za putovanja, gradskih i regionalnih turističkih zajednica, hotelskih kuća i hostela te šarolikost turističkih usluga i ponuda diljem regije.

Prvi dan na ITDE-u bit će B2B, posvećen isključivo sastancima i ostvarivanju novih kontakata, ugovaranju novih poslova, skeniranju tržišta i trendova te diskutiranju o aktualnim temama kao što su: tržišta u nastajanju – BRICS zemalja, E-putovanja, utjecaj Društvenih Medija (Facebook, Twitter) i Mobilne Tehnologije na putovanja, Avanturistički i Eko-turizam, Medicinski Turizam…

Za krajnje potrošače, korisnike usluga i posjetitelje sajam će biti otvoren sljedeća tri dana, kad će im se pružiti prilika da sudjeluju na predavanjima i seminarima o svjetskim destinacijama, društvenim mrežama, novim trendovima u putovanju kao životnom stilu. Nudit će im se i izravna prodaja aranžmana te sajamski popusti na cjelokupnu ponudu ITDE-a, što se jamačno isplati i u što se svakako vrijedi upustiti.

Seminari i predavanja će se održavati kroz sva četiri dana, a neke od tema su:

–          Utjecaj društvenih mreža na turizam i putovanja (blogovi, Facebook, Twitter)

–          Mobilne tehnologije i putovanja (aplikacije za mobitele, mobilni vodići…)

–          Medicinski turizam (uloga hotelske industrije u med. turizmu, novi trendovi…)

–          Razvoj destinacija za kongresni turizam

–          Europski fondovi za turističke agencije i turističke projekte (Uprava za integrirani regionalni razvoj pri Ministarstvu za regionalni razvoj)

–          On line Marketing i Branding za hotele i tur. agencije

Postoji veliki interes stranih izlagača, zemalja poput Malezije, Indonezije koje se žele predstaviti kao poželjne destinacije, te održati predavanja o njihovim običajima i navikama putovanja, a možemo potvrditi prisustvo i izlaganje Republike Češke i Republike Indije.

Cilj ITDE-a je okupiti sudionike turističkog tržišta da iniciraju nove poslove, da im se pruži prilika za nove poslovne kontakte, da se upoznaju novi svjetski trendovi i destinacije, promoviraju nove usluge, te omogući direktna komunikacija sa krajnjim korisnicima, partnerima i predstavnicima medija.

www.itde-split.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.