SVETSKO PADOBRANSKO PRVENSTVO U NIKŠIĆU

0
2435
Mamas corner beauty and kids bar

5. Svetsko juniorsko padobransko prvenstvo i 31. Svetsko padobransko Parachuting Nikšićprvenstvo padobranske komisije Svetske vazduhoplovne organizacije (FAI), 28.8.-4.9.2010. Nikšić

Ekskluzivno u 2010. godini, FAI je izabrao Crnu Goru za 31. svetsko padobransko prvenstvo. U organizaciji Vazduhoplovnog saveza Crne Gore događaj je prenosio nacionalni javni servis Crne Gore, zatim Euronews, a kao prilog i Airsports World (koji se prati u 300 miliona domova širom sveta preko kanala kao što su Sky Sports i ESPN). Skok na cilj predstavalja jednu od najstarijih disciplina u kojoj padobranci pokušavaju da se prizemlje na određenu metu što je bliže moguće.

Slobodni pad je još jedna od disciplina, u kojoj padobranci nastoje da izvedu komplet unapred određenih figura u vazduhu kao što su salto napred i nazad (petlje), zaokreti i obrti za najkraće moguće vreme. Takmičarima se meri vreme za koje izvedu komplet manevara. Kazneno vreme se dodaje na rezultat takmičaru kod nepotpunih ili nepravilnih manevara, a pobednik je takmičar sa najkraćim vremenom.

SHARE
Prethodni tekst4. Kongres Gastrenterologa
Sledeći tekstU BUDVI IZLOŽBA LUKSUZNIH JAHTI „FERRETTI GRUPE“
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.