59. godišnji svetski kongres stomatologije IADS & YDW, Rumunija 2012

0
2010

Datum održavanja: 17. – 26. avgusta 2012. godine

Mesto održavanja: Mamaja-Bukurešt-Bukovina, Rumunija

Web: www.iads-web.org

Kratak opis:

Od 17. do 26. avgusta 2012. godine, 59. godišnji kongres stomatologije IADS & YDW održaće se u Rumuniji, na relaciji Mamaja-Bukurešt-Bukovina.

Pretkongres će se održati u Mamaji od 17. do 19. avgusta, kongres će se održati u Bukureštu od 19. do 24. avgusta, a postkongres će se održati u Bukovini od 24. do 26. avgusta 2012. godine.

Studenti stomatologije bi mogli da učestvuju u okviru aktivnosti za vreme godišnjeg kongresa IADS, kao što su: generalna skupština IADS, predavanja, obuke i raznovrsni socijalni program. Generalna skupština je sastavljena od delegata zemalja IADS i članova univerziteta koji ponosno služe interesima zajednica studenata stomatologije koje predstavljaju. Delegati imaju pravo glasa po pitanju predloženih politika razvoja i odluka. Na generalnoj skupštini se razmatraju i usvajaju pitanja koja se tiču internih i eksternih poslova, novih članstava, statusa međunarodnih projekata IADS i održavaju se sednice stalnih odbora IADS.

Dnevni red generalne skupštine će biti dostupan mesec dana pre održavanja godišnjeg kongresa. Krajnji rok za predaju radova je 15. jul 2012. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.